2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 28 پست
😁😁 اره از کجا فهمیدی. اخه شما ک بارداری و یک نی نی دیگه هم داری چرا انقد امضات نا امیدانه است ...

خخخ فهمیدم دیگه.....من فقط یه پسمل دارم تیکر هم تیکر تولد دوسالگی پسرمه....و درباره ی امضام...به دوستان هم گفتم...انشالله تاپیک میزنم و از اول جریان زندگیم رو تعریف میکنم....انشالله اون موقع...العان امادگیش رو ندارم.....

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
خخخ فهمیدم دیگه.....من فقط یه پسمل دارم تیکر هم تیکر تولد دوسالگی پسرمه....و درباره ی امضام...به دوس ...

اخی فکر کردم نی نی داری تو دلت. انشالله اون موقع باشم بخونم تاپیکتو و درهرحال برات بهترینهارو ارزو دارم. ببخشید فضولی کردم😁😁 شبت بخیر عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی فکر کردم نی نی داری تو دلت. انشالله اون موقع باشم بخونم تاپیکتو و درهرحال برات بهترینهارو ا ...

عزیزمی.....این حرفا چیه....زنده باشی خواهر عزیزم....صبح شما هم بخیررر😚😙😚😙☺😚☺😚☺😚☺

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏
عزیزم شما اول اون بچه ای که مادرشوهرت گذاشته توی دامنت رو بزرگ می کردی بعد خودت بچه می اوردی. چه عجل ...

بعد هشت ماه اومدم خونشون بعدم شوهرم برای 16 مرخصی گرفته ک بیاد دنبالم.خب چجوری بزرگش کنم چجوری باهاش رفتار کنم

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔
گندم جون خب ببین چ قسمتی از اخلاقت باب میلش نیس و سعی کن تغییرش بدی. این ک میگه اخلاقت بده چرا این ح ...

خودش همیشه طرف من بود اخلاق گند خانوادشو ک میدید همیشه حق و ب من میداد فقد تو همین دو هفته ک خونه مادرشه همچین رفتاری داره

بعد هشت ماه اومدم خونشون بعدم شوهرم برای 16 مرخصی گرفته ک بیاد دنبالم.خب چجوری بزرگش کنم چجوری باهاش ...

از مشاورهای همین سایت کمک بگیر. فکر می کنم خودتم کم سن و سال باشی. کلا می گن تا وقتی دو نفر به تفاهم کامل نرسیدن لازم نیست حتما بچه بیارن. 

شوهر شما رفتارای بچه گانه داره. شما هم خیلی پخته رفتار نمی کنی. این میشه که با هم لج و لج بازی می کنید.

از مشاورهای همین سایت کمک بگیر. فکر می کنم خودتم کم سن و سال باشی. کلا می گن تا وقتی دو نفر به تفاهم ...

گیریم ک اینطوره باید چیکار کنم .مشاوراش پولیه؟

خودش همیشه طرف من بود اخلاق گند خانوادشو ک میدید همیشه حق و ب من میداد فقد تو همین دو هفته ک خونه ما ...

منم هرموقع میریم خونه مادر شوهرم شوهرم باهام بد میشه انگار من میشم دشمنش☹️☹️ درکت میکنم اونا با اخلاقا و کاراشون اعصابشو خورد میکنن ولی چون اونا بزرگترشن سر تو خالی میکنه. پس میدونی ک این اخلاقش دائمی نیست و فعلا بهانه گیر شده عزیزم خودتو ناراحت نکن و فعلا بخاطر بچت ارامشتو حفظ کن تا انشالله برگردی خونه خودت و ارامش بهت برگرده

گیریم ک اینطوره باید چیکار کنم .مشاوراش پولیه؟

عزیزم «گیریم» خیلی هم شروع مودبانه ای برای جمله نیست.

ولی قبل از هرچیزی تمرکزت رو بذار روی زندگی شخصی خودت تا بفهمی گیر کارتون کجاست. سر هر چیزی سریع دلت نگیره راحت تری. من که توی زندگی شما نیستم. هزار تا گیر و گرفتاری ممکنه توی زندگی شما باشه که ما ازش بی خبریم. برای همین کسی هم بخواد راهنماییت کنه به احتمال زیاد بدتر گمراهت می کنه.
با شوهرت بشین حرف بزن. زیاد هم حرف بزن. نه توی دعوا. وقتایی که هردوتون آرامش دارید بشین خیلی از در خوشی باهاش حرف بزن. مثلا این طوری شروع کن که: اون روز اون حرف رو زدم به نظرم خیلی تند رفتم. نظر تو چیه عزیزم؟

یا: من فکر می کنم برای این که کمتر با هم دعوامون شه بهتره وقتی عصبانی هستیم بریم جلوی پنجره یه هوایی بخوریم.

یا: عزیزم اون دو هفته که خونه مامانم بودم خیلی دلم برات تنگ می شد. چقدر خوب بود بیشتر با هم تلفنی حرف می زدیم. فکر کنم تو از حرف زدن با تلفن خوشت نمی آد. ها؟

یا: امروز یه هو عصبانی شدی. دوست دارم بدونم چی باعث می شه عصبی بشی تا اگه بتونم رفعش کنم. 

حرفات رو به شکل توقع نگو. بلکه برعکس به صورت پیشنهاد بگو یا بگو من اینطوری دوست دارم.
نگو: تو هیچوقت برای من وقت نمی ذاری.

بگو: وقتایی که برام وقت می ذاری و به حرفام گوش می دی خیلی حس خوبی دارم.

قهر نکن. زیاد خونه مامانت نمون. با مادرش لج نکن. بذار بهت اعتماد داشته باشه و حرفایی که مامانش می زنه رو ازت پنهان نکنه. تو سه چهار بار پشت سر هم بهش بگو: حالا مامانت اون طوری گفت تو نباید جوابشو می دادی. بالاخره مادره دیگه. ما باید تحملمون رو ببریم بالا.

یا بگو: بالاخره اونم بزرگ تره. شاید طرز فکرش با من و تو فرق کنه. ولی از روی دلسوزی حرف زده.

بعد معجزه این جمله ها رو ببین. خیلی هم افتخاری نداره شوهرت توی دعوا طرف شما رو بگیره. چون بالاخره یه روز برمی گرده سمت مادرش. هیچوقت شوهرت رو توی موقعیتی قرار نده که مجبور باشه بین شما و مادرش انتخاب کنه. چون حتی اگه شما رو انتخاب کنه همش عذاب وجدان داره.

بله، مشاورهاش رایگان هستن.

عزیزم «گیریم» خیلی هم شروع مودبانه ای برای جمله نیست. ولی قبل از هرچیزی تمرکزت رو بذار روی زندگی شخ ...

ممنون واقعا عزیزم ولی ی چیزی بگم من نمیتونم خودمو کنترل کنم سریع جوش میارم اگ حرف نزنم دق میکنم ینی بی هوا حرفمو میزنم نمیدونم چطوری خودمو کنترل کنم