2777
2789

لطفا یه دکتر خوب بهم معرفی کنین سزارین قبلیم اورژانسی بود دکتر نظام الشریعه افتضاح عملم کرد واسیه بچه دوم میخام یه دکتر خوب پیدا کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر علیه مرتضوی واسه کنترل بارداری میرفتم خوب بود. طبیعی بودم ولی میگفتن عمل هاش هم خیلی خوبه

ممنون عزیزم خواهر شوهرمو دکتر مرتضوی سزارین کرده سزارین سومش بود خیلی کارش عالی بودبرشش واسه سه تا بچش هم افقی بود ولی دکتر نظام  برش سزارین منو عمودی زده  نمیدونم واسه منم راحته سزارین دوم یا نه

ممنون عزیزم خواهر شوهرمو دکتر مرتضوی سزارین کرده سزارین سومش بود خیلی کارش عالی بودبرشش واسه سه تا ب ...

طبیعی خطرناکه واسم هنوز سه سال از سزارین اولم بیشتر نگذشته  بچم هم فک کنم درشت باشه مثل اولی ۴۲۰۰ بود

اون موقع که میرفتم حتما بین مریضا یه پزشک یا کسی که خواهر و برادر پزشک بودن و له منشی میگفت من خواهر فلانی ام زیاد میومد. حتما کارش درسته که همکارای خودش واسه بارداری پیشش میومدن

اون موقع که میرفتم حتما بین مریضا یه پزشک یا کسی که خواهر و برادر پزشک بودن و له منشی میگفت من خواهر ...

سلام من ۳۲ هفته ام  شما نمیدونبد اگه الان برم برا سزارین قبول میکنن یا نه؟ 

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...