2777
2789
عنوان

بیکاری شوهرم

308 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم هرکسی راه حلی داره نظری بده 

من چهارنیم ساله ازدواج کردم یه دختر دوساله نیم دارم چندبارشوهرم شغل عوض کرده اونم کارگری و قراردادی بوده از اون موقعه یکسالو نیمیه بیکاره خیلی تو فشار تنگنا هستیم مشکل روحی روانی پیدا کردم افسردگی شوهرم از استرس زیاد بیخوابی میکشه .... گاهی وقتا کارای کامپیوتری انجام میده تعمیر نصب نرم افزار سخت افزار ولی کفاف نمیده حتی سرمایه ایی نداریم که مغازه ایی بزنیم دوتای کار کنیم نمیدونم چکار کنم شهرهای دورم نمیره برای کار میگه جاخوابم رایگان باشه خورد خوراکم رایگان باشه بتونم پول جمع کنم... شما جا من بودید چه میکردین ؟خونه پدرشوهرم هستم یه اتاق دوازده متری با یه اشپزخونه نقلی  دراختیارمه حمام و دستشویی هم مشترک با خواهرشوهرام باهام خوبن ولی من اذیتم شرایطم خیلی سخته  چکار کنم؟؟ 

تعداد رای : 2
نظرسنجی
مشورت
1
50%
راه حل
1
50%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خدمات کامپبوتر و مغازه هاشون مشغول یه کار شه اگهی بزنه توی خیابونا برای خدمات کامپیوتر  شم ...

ممنونم هرکسی راش نمیدن منم قلاب بافی انجام میدم بیکار نیستم ولی کفاف نمیده 

کارای کامپیوتری خوبع، اگه بتونین یه مغازه حتی کوچیک داشته باشین تایپ و تحقیق دانشجویی و اینجور چیزا ...

انقدر مغازه گروه شده حتی بگو یک دریکم باشه بدترین نقطه شهر باشه نیست 

عزیزم هر جا شد باید بره کار. سیصد چهار صد تومنم داشته باشه بهتر از اینکه هیچی نداشته باشه. خدا لعنتش ...

هرجا بگی تو شهرمون کرمانشاه یا سنش نمیخوره یا مدرکش نمیخوره یا حقوقش بدرد نمیخوره یا مسافت دوره حتی بخدا ماشینم نداریم 

خدالعنت کنه باعث وبانیشو شوهرمنم ازعید به بعد کارنداره همش خونس جفتمون داغون شدیم از فکروخیال😔😔😔 ...

خدالعنتشون کنه عاشق همیم جونمون براهم درمیره بیکاری بی پولی باعث اختاافات و جدایی میشه بچه هم بیگناه و قربانی میشه 

خدالعنتشون کنه عاشق همیم جونمون براهم درمیره بیکاری بی پولی باعث اختاافات و جدایی میشه بچه هم بیگناه ...

خدا نسل همچین آدمای بی رگ و بیشرف رومنقرض کنه که حتی به هم جنساشون رحم نمیکنن یه لحظه خودشونمیذاره جای زن بدبخت اون مرد که اگه خودش همچین بلایی سرش بیاد دق میکنه خیلی بی وجدانن بخدا