2821
2789
عنوان

ضد افتاب پریم چطوره خوبه ؟

3156 بازدید | 15 پست

نظرتون چیه چطوره 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشنده میگفت خیلی خوبه 

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
عالیه 

شما استفاده میکنید ؟من پوستم خشکه 

اره من اس پی اف شصت رنگی استفاده میکنم 

الان نزدیک یه سال 

خیلی راضی هستم 

ایرانی هم هست 

اخرین بارم سیو سه خریدم

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻

فردا میدم بخرم 34ت

من استفاده كردم خيلي خوبه،اينبار كه عوض كردم راضي نبودم،دوباره پريم ميخوام بخرم

مادربودن زيباترين شادي دنياست     ونميداني من چقدربه خاطرتوبه اشكهايم لبخندزده ام😊         شكرخدا مامان دوتاپيرهن پري👭دختراي مامان خيلي دوستون دارم💘خدايا كاري كن هرزني طعم مادر شدن روبچشه🙏🏻

راستی پوشش هم مثه کرم ارایشی هست 

سبک و چرب 

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
2825
2823
2791
2779
2792