2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 58 پست

فدای یک تار موی افتاده ات عزیزم. بمیرم برای دل گنجشکیت که اینقد حساس شدی. به زودی شمام مامان میشییییی و همین جا خوشحالیتو با همه تقسیم میکنیییی ❤❤❤ فقط این افکار رو از ذهنت بیرون بریز این فکرها داغونت میکنه 

خدا هست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزيزم اونا بخاطر اينكه ناراحت و دلشكسته نشي نگفتن تلافي چيو بكني تلافي نداره كه

منکه اینجوری بیشتر اذیت میشم.اون خواهرشوهرروخودش مثل ادم گفت .وقتی شرایط مثل من باشه ادم بیشتر دلش میگیره.بعدشم من خودم خواهرانه گفتم بیبی بزار روزه نگیری اگه بارداری

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹

چقد بدبینانه نگاه میکنی.اولا چرا باید ناراحت بشی ک اون باردار شده.بده فک کرده دلت میشکنه اگه بت بگه؟

با این وجود اگرم کلا نمیخواست بت بگه حق داشت.هر کسی حق اینو داره ک موضوعات شخصیشو به کسی ک دلش میخواد بکه یا کلا نگه.

من حس میکنم دنبال چیزی میگردی ک بخوای ناراحت باشی اینجوری پیر میشی دختر خوب.من یه عمر بدن و روحمو با فکرای منفی خراب کردم.الان پشیمونم.حاظر نیستم یه لحظه منفی فکر کنم.

ببین این خیلی تصمیم سختی هست برای خواهر شوهرت که بهت بگه یا نه باور کن

از یه طرف اگه بهت بگن ممکنه فکر  کنی پز میده 

نگی یه جور اذیت میشی

اون فقط خواسته ناراحتت نکنه از خوبیشونه 

وگرنه اگه بدجنس بودن مادر شوهرت میومد با حالت خوش حالی و پز هی بهت میگفت فلانی بچه دومشم بارداره

نمیدونم میتونم منظورمو درست برسونم یا نه 

من یه  دوست داشتم باردار نمیشد وقتی بچه دوممو باردار شدم اصلا حواسم نبود فقط یک کلمه گفتم باردارم دعا کن دختر باشه به وضوح ناراحتی رو تو چشماش دیدم. بعدش انقدر خودمو لعنت کردم گفتم کاش بهش نمیگفتم ولی الان میگم اگرم نمیگفتم یه جور دیگه ناراحت میشد واقعا ادم میمونه چیکار کنه

واقعا . ندانسته آتیش میندازن تو روابط زندگی بقیه ...

والا درست نیس دیگ اصلا اینجاهمه میان دردودل تاغم دلشون کمی تسکین پیداکنه نه اینک بیشتر دلشون بسوزه

برای سلامتی نی نی جونم صلوات بفرستید.
واخب برای اینک ناراحت نشی نگفتن.چون مادرشوهرخواهرشوهرن برااون برجلوه کرده کارشون؟الان خواهرت بود این ...

دوست خوب من خواهرانه  بهش گفتم باردار باشی زودتر بیبی بزار روزه نگیری اما اون وقتی فهمید یه کلمه بگه هستم این بازیا چیه.باور کن ماها اینطور بیشتر اذیت میشیم

واسه مامان شدنم ی صلوات میفرستی🌹