2777
2789
ولی بنظر من اصلا حساسیتش بیخود نیس، چون دقیقا همین اتفاق برا منم افتاد، دقیقا همینطوری مامانش با دخت ...

من اگر جای شوهرت بودم به روش مدارس شائولین ادبت میکردم 😈👊🏻 شرمنده تم ولی از آدم حسود اصلا خوشم نمیاد 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذاره خب

من کیییف میکنم وقتی شوهرم اینقد مامانشو دوس داره اسم مامانشو تو گوشیش سیو کرده مامان گلی با کلی استیکر قلب و بوس🤣

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه
آفرين چه يادته 😁خب مشكوكه چيكار كنم هر روز بايد منتظره يه سوپرايز باشم ازش

عیب نداره عوضش همه ش خاطره میشه پیر که شدی حرف و حاطره داشته باشی بگی واسه نوه هات من مادر بزرگم و مادر شوهرم انقدر از مادر شوهراشون خاطره دارن که نگووووو😉

عزیزم این چیه شوهره من عکسه همه خانوادش.حتی دختر عمه خاله دایی زن دوستش تو گالریه گوشیش هست غیر از عکسه من.یکی دو تا عکس ازم داشت پاک کرد .گفتم چرا عکسامو پاکیدی گفت میترسم همکارام ببینن.یعنی ببین من چی میکشم.عکسه پروفایلش عکسه مادرشه که دیگه چیزی نیس

تقدیم به یگانه مادرشوهرم.وقتی اومدی نفهمیدم کی اومده وقتی رفتی فهمیدم کی رفت...😜
متوجه نشدم منظورتونو

منظورم اینه اخر به این نتیجه نرسیدید که اون خانم مادرشه و قطعا همسرتون مادرشو بیشتر از شما یا هم اندازه شما دوس داره و اینکه اخر اینجور قبول کردید که همسرتون بخاطر دخترتون اون عکسو گذاشته نه بخاطر عشق و علاقه ای که به مادرش داره!

این موقعیت رو دقیقا برعکسشو متصور شید!

🌹امام زمان عزیزم ظهور کن که گره مشکلات هممون به واسطه شما باز میشه.🙏🏻اللهم عجل لولیک الفرج🙏🏻
دخترمم بغلشه هيچوقت عكسه منو نذاشته

خب نزاره شوهر منم نمیزاره هیچ وقت . شاید عیرت اجازه نمیده عکس زن جوون شو بزاره چند نفر حرف بزنن و نظر بدن 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........
خیلی مهربونه ها همش عکسمو میزارم پس زمینه لب تاب و گوشی ولی پروفایل نزاشتم.

افرین به اقاتون معلومه خیلی روت غیرت داره و دوست داره 

من همان تنهای همیشه هستم   فقط گاهی یکی هست کنارم  دل گرمش بودم  اما خدا ! اوهم  گاه بی گاه میرود و می آید  دلتنگش میشم  زیاد اما چه کنم  .........