2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایشم نشون میده خطر سندروم داون هست خیلی می‌ترسم 😢😢 آزمایش از صب تو دستمه تا برم دکتر میمیرم

سل فری بده خیالت راحت بشه

من سل فری دادم منوسط رو به خوب بود

خدایا از شر شیطان ب تو پناه میار
آزمایشم نشون میده خطر سندروم داون هست خیلی می‌ترسم 😢😢 آزمایش از صب تو دستمه تا برم دکتر میمیرم

عزیزم واسه منم ازمایشمو زد ریسک پرخطر،،رفتم سلفری منتظر جوابشم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

دختر دایی منم اینجور بهش گفتن اما تو آزمایشای بعدی مشکلی نشون نداد الان پسر ناز خوشگلی داره

در زندگی زخمهایی هست که مثل خوره در انزوا روح را آهسته میخورد و میتراشد.این دردها را نمیشود به کسی اظهار کرد چون عموما عادت دارند این دردهای باور نکردنی را جزو اتفاقات و پیش آمدهای نادر و عجیب بشمارند و اگر کسی بگوید یا بنویسد مردم بر سبیل عقاید جاری و عقاید خودشان سعی می کنند آنرا با لبخند شکاک و تمسخر آمیز تلفی کنند.                          بوف کور  صادق هدایت

یه عدد برات زده1:78 فکر کنم،آره؟

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪