2777
2789
عنوان

طعم کدوم شیر خشک بهتره

310 بازدید | 23 پست

مامانایی که بچه هاشون شیرخشکین طعم‌کدوم شیر بهتره شیرم‌کمه پسرمم مزه شیر خشکو دوست نداره الان دوماهه وزن نگرفته تو رو خدا بگید چکار کنم 😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی عزیزم دخمل گلت چطوره شیطون شده 😍

سلام گلم  خیلی ممنون عزیزم خوبم فدات هلنا هم خوبه اره شیطون شده الانم بغل مامانمه دارن بازی میکنن باهم 

خودت چطوری عزیزم؟؟؟ 

سلام گلم   خیلی ممنون عزیزم خوبم فدات هلنا هم خوبه اره شیطون شده الانم بغل مامانمه دارن بازی م ...

قربونت عزیزم یادمه چقدر منتظر روز زایمانت بودی که فرشته نازتو بغل کنی خدا برات حفظش کنه عروسک خانمو 😘

رفیق بی کلک فقط مادر
قربونت عزیزم یادمه چقدر منتظر روز زایمانت بودی که فرشته نازتو بغل کنی خدا برات حفظش کنه عروسک خانمو ...

عزیزم فدات بشم لطف داری شما❤❤❤😚😚😚 خیلی ممنون از دعای قشنگت 

چرا شیرخشک  

به جاش شیرتو تقویت کن مرتب سویق گندم مصرف کن 

زمان شیر دهی رو منظم کنید معمولا در هر دو ساعت ده دقیقه شیر بخوره البته همه بچه ها یکسان نیست و کمو زیاد میشه

سویق گندم
غذای شیر در گوشت
مقل ازرق
کباب برگ...بخورید
(سویق کودک+شیر مادر: سرلاک اسلامی
از چهار ماهگی دیگه سویق کودک رو شروع کنید) که وزن بگیره

غذای شیر: گوشت رواز اول توی شیر بپزید ۴ساعت آرام موقع خوردن پودر آویشن ونمک اضافه کن خیلی برای تقویت شیر خوبه شیرت خیلی سرد نباشه که نبره بعدم برای تپلی بچه به بچه بده وقتی غذاخورشد

همیشه ۱۸ساله هستم