2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن مشکلی نیست ...یعنی اوضاع همینی که هست قیمت ها س برابر...بیچاره کسایی که می خوان جشن ازدواج و جهیزیه بگیرن😵

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

منم پیدا نکردن خونه مناسب ☹هرکی خونه بنجل داره گذاشته برای فروش.خونه خوبارو نگه داشتن نمیفروشن یا اگه هم بفروشن قیمتا فضاییه.الان تنها دغدغم اینه☹

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

وای خدای من تمام مشکلات دوستان روازجمله بی پولی بیکاری همسرکنکورچاقی خونه کارووووبعلاوه پوشک گرفتن دخترکوچیکمومن همگی رودارم

آنچه خوبان همه دارن من همه رویکجادارم😯

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

آرزو دارم ی روز صبح از خواب بیدار بشم بابام بهم لبخند بزنه بگه دیگه قندم بالا نیست نمیخوام انسولین بزنم...بگه دیگه هیچیم نیس... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
بعضی چیزا هم هست ک اصلا اصلا ب بی پولی ربطی نداره

اون بعضی چیزا شاید ده درصد باشند نود درصدش مشکل مالیه.پول ادم رو خوشبخت نمیکنه.اما بی پولی قطعا ادمو بدبخت میکنه

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!