2777
2789

سلام من سال ٩١ با همسرم آشنا شدم ، هم دانشگاهيم بود خيلي پسر خوب و با محبتي بود دلمو برد من تك دخترم و بابام وضعيت بدي نداره خلاصه سال ٩٤ با هم ازدواج كرديم ولي چون از شرايط شوهرم كاملا مطلع بودم نه عروسي ازش خواستم نه هيچي خانوادم هم مخالفت نكردن ، از همون اول هيچي حتي ١ ريال خانوادش بهش كمك نكردن ما براي اينكه بتونيم خونه كرايه كنيم از ٢ تا بانك به مبلغ ٥٥ ميليون وام گرفتيم ، من كار ميكردم اونم همينطور ، از طرف خانوادم خيلي ساپورت ميشم من تاحالا يكبار گوشت و مرغ نخريدم همرو مامانم ميده ولي خانواده همسرم تا حالا هيچ كاري برا ما نكردن ، خلاصه ديديم قسطا داره پدرمون رو در مياره ماشينمون كه مال من بود و از خونه بابام آورده بودمو فروختم و يدونه قسطو صاف كرديم موند ٣٥ تومن ديگه اونم سرويس طلا كه برام خريده بود و قيمته زيادي هم نداشتو وقتي فروختم فقط ٤ تومن شد و فروختم و دادم قسط عقب مونده ، پارسال يه پولي به مامانم رسيد يه كميشو داد باز دوباره يه ماشين گرفتيم، من واقعا با سيلي صورتمو سرخ نگه ميدارم و هميشه بهترين چيزها رو تهيه ميكنم كه كسي نفهمه ، شوهر من خيلي خوبه خيلي دلم نميخواد نظر مامانم اينا عوض بشه نسبت بهش خلاصه امسال باردار شدم ناخواسته ناخواسته با جلوگيري شديد انگار خدا يهويي گذاشت تو دامنم اين بچرو وگرنه من با اين وضع بچه نميخواستم ، گفتم بندازمش دلم نيومد ، سنمم جوري نيست كه بخوام فكر كنم به انداختن بچه ، خلاصه اين چند ماه انقد خرج داشتيم كه همه قسطا عقب افتاد گفتم برم اون يكم طلاهايي كه خودم داشتمو بفروشم و قسط عقب افتاده رو بدم از يه جهتم ميگم نگه دارم و به فكر خرج زايمان و بعدشم ، خانواده همسرم اصلا به رو خودشون نميارن و انقدر از شوهرم توقع دارن خيلي همشم مادرشوهرم ميگه وظيفته ، شوهرم باهاشون دعوا كرد كه اگه دختر خودتون بود هم همينو ميگفتين ؟ گفت شما از داماد بهترينها رو براي دخترتون خواستيد ولي واسه دختر مردم هيچ كاري نميكنين خلاصه كه تازگيا تقش تركيد كه دختر خودشون كه اين همه دب دبه و كب كبه داشت زندگيش داغونه ، به خدا بد كسيو نميخوام ولي بعضي وقتا كه ميشينم فكر ميكنم ناخودآگاه خوشحال ميشم ، دارم ميتركم از غم ، من اصلا از خانواده پايينط ويستم با سيلي صورتمو سرخ نگه داشتن يكم برام سخته همش ميريزم تو خودم چون واقعا نميخوام كه شوهرمو ناراحت كنم چون اونم هركاري از دستش بر مياد داره ميكنه گفتم حداقل اينجا بگم يه خورده خالي شم 

خدا جاي حق نشسته 

عزززززیززززم همینکه شوهرت منظور داره بدنیا میارزه انشالله خدا واسه همه درست کنه همینکه بدون دوا دکتر باردار شدی این یعنی باید روزی هزاران بااااااااار خدا رو شکر کنی بقیشم انشاللله درست میشه 

تو وصل هستی به بهشت ......گر وصل شوم بتو ...بهشت کشیده میشود به زیر پاهایم .....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم متد خودم تو زندگی همین ابروداری و با سیلی صورتم و سرخ نگه میدارم نه که تنها از لحاظ مالی از همه لحاظ ....حالا ننیدونم درسته یا نه 

تو وصل هستی به بهشت ......گر وصل شوم بتو ...بهشت کشیده میشود به زیر پاهایم .....

همین که همسرتون آدم خوبیه و ازش راضی هستین شکر داره.انشالله مشکلات مالی هم پشت سر میزارین.فقط حواست باشه که خانواده همسرت دخالت بی جا تو زندگیتون نکنن و متوقع نباشن ازتون ،تا خدایی نکرده از همسرت دلسرد نشی به خاطر خانوادش و البته فشار مالی که روتون هست.

عزيزم پيش مياد ديگه 

زن و شوهر بايد پشت هم وايسن 

شما باعشق ازدواج كردين و بايد پاي عشقت وايسي 

يا از اول با كسي ازدواج ميكردي كه پولدار بود 

اگه طلا فروختي يا ماشين دستت درد نكنه واسه زندگي خودت كردي همسرت هم كه خداروشكر قدرت رو ميدونه 

مناسفانه الان مشكل مالي رو همهههههخ دارن همه 

منم متد خودم تو زندگی همین ابروداری و با سیلی صورتم و سرخ نگه میدارم نه که تنها از لحاظ مالی از همه ...

خوب میکنی الکی راز زندگیتو نقل و نبات دهن مردم نمیکنی.همه که خیرخواه ادم نیستن بدتر نیش و کنایه میزنن

عزيزم پيش مياد ديگه  زن و شوهر بايد پشت هم وايسن  شما باعشق ازدواج كردين و بايد پاي عشقت ...

منم چون خودم خواستم و خودم انتخاب كردم شكايتي ندارم ولي خيلي دلم شكسته از خانوادش 

خدا جاي حق نشسته 

واقعا برخی خانواده شوهر برای دختر خودشون سنگ تموم میزارن برای دختر مردم که میرسه خودشونو میزنن به اون راه 

اینکه میگی خوشحال میشی گاهی چون زندگیش حالا خراب شده از بدجنسی نیست همیشه از سوختن دل ادمه که این حس سراغت میاد 

عزيزم الان و تو اين مقطع همه يه مدليم

قسط هاي عقب افتاده

طلاهايي كه فروخته ميشن

ماشينايي كه فروخته ميشن

و...

خداروشكر كه خدا بهتون يه ني ني داده و نميخوايد دنبال دوا و درمون واسه ني ني باشيد

خداروشكر كه خانواده اي داريد كه ازتون حمايت ميكنن

الان كه ديگه واسه همه يه جوره

خانواده ي شوهر هييييچ كمكي كه نميكنن تازه توقع هم دارن

من به شخصه شب عروسيم فاميل و دوست و اشنا كه بعضياشون كلي غريب بود موقع رقص بهم شاباش دادن

مادرشوهرم و خواهر شوهرام يه هزاااري بهم ندادن

حتي واسه قشنگي جلو مردم

زن همسايه پاشد شاباش داد كه مادرشوهرم نداد

كه چي؟يه وقت تو جيب من كه دختر مردمم نره

اخرشم كلي ايراد از مراسممون گرفت و رفت

پاگشا دعوت كرد يه روسري حتي بمن نداد

اومد خونمون واسه اولين بار يه جعبه شيريني با خودش نياورد

و خييييلي چيزاي ديگه

به اين چيزا فكر نكن

زندگي ديگه ميگذره ايشاالله

مراقب ني ني باش

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان
واقعا برخی خانواده شوهر برای دختر خودشون سنگ تموم میزارن برای دختر مردم که میرسه خودشونو میزنن به او ...

آره واقعا اين درسته كه ميگن از هر دست بدي از همون دست ميگيري دخترشونو انقدر بردن بالا و دختره انقد دامادرو دوشيد الان با ٢ تا بچه داره بر ميگرده خونه باباش ، زمين گرده 

خدا جاي حق نشسته 

همسرت معلومه كه پشتت هست و دوستت داره

خدا سايه پدر و مادرت رو بالاي سرت حفظ كنه كه كمكتون ميكنن

حتما سر زايمانت هم هواتو دارن بالاخره نوه اشون هست ان شاء الله كه همسرت هم قدردان خانواده ات باشه

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
منم چون خودم خواستم و خودم انتخاب كردم شكايتي ندارم ولي خيلي دلم شكسته از خانوادش  

غصه مشكلات مالي رو نخور مخصوصا اگه الان بارداري 

انشاالله كه قدمش برات خير باشه و به سلامتي فارغ شي 

دنيارو سه نفره ميسازيد خدا پرت مادرت رو هم برات حفظ كنه توي اين شرايط سخته كه بخوايي كمك خرج كس ديگه اي هم باشي

بی خیال بابا 

دلت نشکنه  

خدارو شکر لااقل  یه خانواده ی خوب وبا محبت داری 

یه همسر قدر شناس داری  

اگه اینارو نداشتی  

چیکار میکردی

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده