2777
2789
عنوان

کیا خیاطی بلدن؟؟؟میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 10342 بازدید | 46 پست
منکه خیلی دوست دارم یاد بگیرم مثلا من از فردا شروع کنم چه قدر بعدش میتونم برای خودم لباسی چیزی بدوزم ...

کمه کمش یکماه اگه خودت زود یاد بگیری میتونی در حد مبتدی یاد بگیری اگر پیش زمینه ای نداشته باشی

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه اره خیلییی زیاد دوست دارم مادرشوهرمم میگه ببین اگه علاقه داری بیا تا بهت یاد بدم اونطوری خیلی ...

اگه علاقه داری که دیگه حله ادم یکاریو که دوست داشته باشه سریع یاد میگیره ولی باید ادامه بدیش و هیلی جاها بدردت میخوره الان من هم میتونم طراحی کنم هم خیاطی 

کمه کمش یکماه اگه خودت زود یاد بگیری میتونی در حد مبتدی یاد بگیری اگر پیش زمینه ای نداشته باشی

قبلا مادرشوهرم یکم بهم یادداد مثلا دامن شلواری و دامن هارو یه چندتا مدل یقه یاد داد ولی باردار شدم ونتونستم تمرین کنم کلا یادم رفت😁

اگه دختر   داری لازمتتتت میشه  من  واس عروسی ها  واس  دخترم و دختر خالش &nb ...

افرین خیلی خوبه منم از وقتی ازدواج کردم مادرشوهرم کلی برام لباس مجلسی کت دامن مانتو شلوار خوشگل دوختن هرکی میبینه میگه خوووش بحالت 😅 منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم فقط میترسم نتونم سخت باشه😣

قبلا مادرشوهرم یکم بهم یادداد مثلا دامن شلواری و دامن هارو یه چندتا مدل یقه یاد داد ولی باردار شدم و ...

خب ببین عزیزم رو اصولشم همینجوریه کلاس که بری اول دامن ها رو اموزش میدن بعد دامن شلواری بعد شلوار بعد لباس ساده و یقه های اصلی و مختلف مثل هفت و یقه گرد و دلبری و ... تا بره براب انگلیسی و آرشال و الی اخر ... خب یادگیریه اینا زمان بره 

قبلش ادم ذوق داره  بعدش ک یاد میگیری حوصلت کم میشه چون ریزه کاری داره

اررره دقیقا من بعد درسم یه دوره کلا از هر چی پارچه و خیاطی و اینجور چیزا حالم بهم میخورد😂😂😁