2777
2789
عنوان

بیاین اینجا بخندیم اجیا😂🙃😆

628 بازدید | 46 پست

سلام این تاپیکو زدم فقط لبخند رو لباتون بیاد بیاین بدترین سوتی که دادین یا ی جک هر چیزی که دوست دارین بگین که رو لبای بقیه لبخند بیادو کسی غصه نخوره😊😙❤

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو دبیرستان 

دقت کنین سوم‌ دبیییرستااااان 

سر امتحان همه ساکتتتت

هوا گرم‌ و هیچ صدایی نبود

یهو وسط کلاس گ....و....ز....یدم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞

نزدیک زایمانمه دعام کنین وسط خنده هاتون خدا خیرتون بده

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

من امروز تو والیبال آبروریزی کردم 😂😂 خانومه پنجه زد اومد طرفم ☺ خیلی محکم بود منم جییییغ بنفش کشیدم 

حالا همه فک میکردن اسکولم 😁😁

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

من عاشققق این جکم هزار بارم بشنوم بازم از اول میخندم😂😂😂

میگه یروز با شوهرم دعوام شد منم عصبی شدم داد و بیداد که من ازین خونه میرم میگه موقعی که داشتم از در اتاق میرفتم بیرون لباسم کشیده شد منم گفتم ولممممم کننن بزار برم دیگه جایه من لینجا نیسس اصرار نکن وبا داد و بیدادو فلان

میگه برگشتم پشت سرمو نگا کردم دیدم شوهرم رو زمین ولو شده از خنده لباسه منم گیر کرده به دسگیره در😂😂😂

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی
من عاشققق این جکم هزار بارم بشنوم بازم از اول میخندم😂😂😂 میگه یروز با شوهرم دعوام شد منم عصبی شدم ...

من میخونم اینو میمیرم از خنده 😂😂 آخه سر خودمم اومده 😁😁😁

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم