2777
2789
عنوان

بیاین اینجا بخندیم اجیا😂🙃😆

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 46 پست
من امروز تو والیبال آبروریزی کردم 😂😂 خانومه پنجه زد اومد طرفم ☺ خیلی محکم بود منم جییییغ بنفش کشید ...

منم والیبال بلد نبودم

خانوممون توپ که میومد طرفم اینطوری تشویقم میکرد:مررررسی مجسمه😕

یا رفیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبحث مورد علاقه ی همه که باد معدس 😂😂

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
واقعا ؟ بد چیکار کردی؟

هیچی اصن ب روم نیاوردم 

کسی هم‌نخندید خیلی طبیعی

ولی بعد زایمانم‌ جلو اولین کسیکه اومد عیادتم باز .....

بعد بهم‌گف ولش کن عادیه راحت باش خخخ

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
منم والیبال بلد نبودم خانوممون توپ که میومد طرفم اینطوری تشویقم میکرد:مررررسی مجسمه😕

😂😂😂 حالا این به من میگه پدرم و در آوردی بزن قدش 😂😂😂

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
من فقط حرف گوز بزنن از خنده روده برمیشم.امشبم حالم خوب نیست تنها هم هستم بیاین منوبخندونین

من یبار این تاپیکو زدم برو تو تاپیکم ببین روده بر میشی

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
من فقط حرف گوز بزنن از خنده روده برمیشم.امشبم حالم خوب نیست تنها هم هستم بیاین منوبخندونین

آی ام گوزو😐

دروغ گفتما خاستم دلت شاد شه

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75

گــــــــوز😁

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓