2777
2789
سلام نفس خانوم ببخشید اسم آمپول رو میدونین؟منم ناخنک دارم تورو خدا بگین

اسم اون را نمی دونم چون این اتفاق از چندسال قبل بوده ولی فکر کنم یه نوع کورتون بودکه کاملا جلو پیشروی ان گرفته شد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من که اذیت می شدم جراحی کردم یه مدت دوباره بعد از جراحی چشمم قرمز می شد وعودکردرفتم مرکز استان ...

لطفا اسم امپول رو بگین و من هنوز عمل نکردم اگر این امپول رو استفاده کنم چشمم خوب میشه؟

لطفا اسم امپول رو بگین و من هنوز عمل نکردم اگر این امپول رو استفاده کنم چشمم خوب میشه؟

سلام

این قضیه زمان زیادی ازش می گذره ومتاسفانه اسم ان امپول درذهنم نیست ولی دکتر گفت این امپول از رشدوپیشروی ناخنک به طرف مردمک جلوگیری می کنه که چنین هم شدحالا نمی دونم امپول از خانواده کورتون بوده یا نه.

میشه بیشتر بگی من میترسم عمل کنم‌کوچیکه

از چیش بگم

عمل سختی نبود سرپایی عمل کردن اومد خونه فقط یه کوچولو باید مراقبت کنی بعدش از چشم که تو فشار نیفته والسلام 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️