2777
2789
عنوان

چه سوتی بدی دادم امشب تو مهمونی😭😑

2567 بازدید | 84 پست

خونه دوست مامانم دعوت بودیم، آدمای خوبی هستن اما زیادی سطحشون بالاتره از ما راحت نیستم من! 

پسرش دو سه سال از من بزرگتره سر میز شام روبروی من بود... حواسم به تی وی پرت بود نفهمیدم جای سس، قوطی نوشابه اومد دستم یکم ریختم نگام افتاد سریع با دستمال جمعش کردم! 

هیچکی حواسش نبود دیدم پسره با یه نیشخند مسخره نگام میکنه 😭

پارسال هم سالگرد مامان بزرگش دعوت بودیم خونشون، آخر شب با مامانش و مامانم از پله ها میومدیم پایین این تکیه زده بود به ماشینش تو حیاط مهمونا رو بدرقه می‌کرد... 

کفش پاشنه بلند پوشیده بودم دوتا پام رفت رو هوا با با. سن خوردم زمین تا ته پله ها سر خوردم😭

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه ساده و اسپورت میپوشم، خیلی کم آرایش میکنم اصلا مشخص نیس! 

این پسره از وقتی یادمه همینطور مسخره برخورد کرده با من، حتی ازدواج کردم خیلی بدتر شده... 

منم ندیده میگیرمش اصلا محلش نمیدم اما هی بدتر میشه😭😭😭

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
  اوه اوه

😭آبروم میره همیشه

عاشقت شد رفت😉

شوهر دارم بابا😂

این از وقتی یادم میاد از من متنفره