2777
2789
عنوان

یه سوال دارم روم نشده تا حالا از کسی بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 77 پست
چه جالب!!من 29سالمه ازدواج هم کردم اما هنوزم دارمش،اسم دوستم هم رویا گذاشتم،چون مثل یه رویا دوست داش ...

من عاشقشم

همیشه هم برام حضورش طبیعی بوده

حدس میزدم که تاپیک بزنم همه میگن که دارن

الان یه جوری شدم

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
اره اره دقیقا حس میکنم قسمتی از خودمه قسمت عاقل تر و منطقی تر چون من کلا احساسیم

منم زن احساساتی هستم،شاید ازبیرون اینجورربنظر نیاد ولی کساییکه نزدیکانم هستم میدونن خیلی احساساتیم اگه این دوست نبود خیلی از مشکلات زندگیم درست حل نمیشد

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم زن احساساتی هستم،شاید ازبیرون اینجورربنظر نیاد ولی کساییکه نزدیکانم هستم میدونن خیلی احساساتیم ا ...

من الان شکست عاطفی خوردم

این دوستم همش دلداریم میده.بدیاشو یادم میاره.بهم میگه که قوی هستم

واقعا نمیدونم زندگی بدون دوستم چطوریه

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇

نگران نباش دختر..کاش همه ادما این دوست رو داشتن تا کمتر اشتباه کنن کمتر خطاکنن...بهتره بگیم این دوست وجدان ماست برای ما حضورداره و حرف میزنه برای بعضیا اصلا یاذشون رفته این دوست رو

من الان شکست عاطفی خوردم این دوستم همش دلداریم میده.بدیاشو یادم میاره.بهم میگه که قوی هستم واقعا ن ...

منم سن تو بودم همین بودم همچی شزایطی هم برام پیش اومد...خیلی شباهت هست بین دوست من و شما