2777
2789
عنوان

یه سوال دارم روم نشده تا حالا از کسی بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1676 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درمورد خودم فکرمیکنم چون احساس میکنم کسی خیلی کامل و عاقل نیست اطرافم پس ذهنم به همچی شخصی احتیاج ...

برا منم همینجوره

من اصلا خوشم نمیاد با ادما حرف بزنم و دردو دل کنم حس میکنم درک نمیکنن

اما دوست خیالیم کاملا درکم میکنه

به نظرت اینکه دوست خیالی داریم ممکنه چیز بدی باشه؟

چشم از پنجره بردار..‌.منجی در آینه است☇☇
خب پس نگران بودم که نکنه بچه عادی نبودم😆😆

نه بابا برعکس عادی بودیم ولی اصلا من میترسم فکر کن بایکی که اصلا نیست حرف بزنی😂😂

تیکرعروسمیه😍😍❤❤میشه اگه امضامو میبینین براینکه عروسیم به خوشی سرتاریخ برگزاربشه بادل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنین😘😘😍😍❤❤

دوستت یه شخص جدا نیست. یه بخش از خودته. شاید بخش منطقیت. شاید وجدانت...شاید ضمیر ناخودآگاهت...که به شکل یه شخصیت مجزا تصورش کردی. تا وقتی بتونی مرز واقعیت و تخیل رو از هم تشخیص بدی و ضرری برای زندگیت نداشته باشه چرا بد باشه...انگار داری با خودت حرف می زنی. همه تو ذهنشون با خودشون حرف می زنن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
برا منم همینجوره من اصلا خوشم نمیاد با ادما حرف بزنم و دردو دل کنم حس میکنم درک نمیکنن اما دوست خی ...

منکه فکرنمیکنم چیزبدی باشه..اخه یه حرفایی رو ادم دوست نداره به کسی بگه حتی شوهر ،مادر،پدر و...والا من چیزعادی تلقیش کردم هیچوقت،فکرنکردم غیرعادی باشه،شما که طرح مسیله کردید برام عجیب شد یهو

آرامش و خوشبختی سهم همیشگی زندگی من است..😊😊💐💐
افرین...دقیقا همینه...قشنگ جنبه های حل یه مسیله رو مییگه منم گاهی مث بچه ها باهاش لج میکنم میگم راه ...

واای😱😱

تو منی یا من توام؟

منم اینجوری میگم اونم دعوام میکنه☻

دوستت یه شخص جدا نیست. یه بخش از خودته. شاید بخش منطقیت. شاید وجدانت...شاید ضمیر ناخودآگاهت...که به ...

بله منم همینطور فکزمیکنم،همیشه دوست داشتم و دارم شخصیتی مث همین شخصیت خیالی داشتم متین عاقل ارام و به دور از هیاهو

واای😱😱 تو منی یا من توام؟ منم اینجوری میگم اونم دعوام میکنه☻

چه جالب!!من 29سالمه ازدواج هم کردم اما هنوزم دارمش،اسم دوستم هم رویا گذاشتم،چون مثل یه رویا دوست داشتنیه

دوستت یه شخص جدا نیست. یه بخش از خودته. شاید بخش منطقیت. شاید وجدانت...شاید ضمیر ناخودآگاهت...که به ...

اره اره

دقیقا حس میکنم قسمتی از خودمه

قسمت عاقل تر و منطقی تر

چون من کلا احساسیم