2777
2789
عنوان

قنداق و کیسه خواب بگیرم آیا؟

590 بازدید | 11 پست

پیشاپیش شرمنده من اسم وسایلو دقیق نمیدونم به زبون خودم مینویسم.

نی نی م اوایل مرداد به دنیا میاد به امید خدا.

پتو نازک دورپیچ  و پتو ضخیم بزرگ دور پیچ هر دو کلاه دارن. گرفتم.  حالا  کیسه خواب و قنداق چسبی لازمه؟  تازه یه دست رختخواب دم دستی و سرویس خواب داخل تخت هم که باید گرفت.

فکر کن اگه لازمت میشه بخر وگرنه الکی دور خودتو شلوغ نکن پشیمون میشی بعد... نصفش نو میمونه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم یکی شو بگیر 

من بچه هام یکی دی ماه بود

اون یکی مرداد 

خیلی استفاده کردم 

خصوصا برای بیرون بردن و بقل کردن بچه لازمه 

بچه ات اول پاییز تازه دو ماهه است 

حداقل تا آخر پاییز براش لازمه

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

من برا پسرم قنداق فرنگی (از این پتوهایی که زیپ و دکمه داره) گرفتم خیلی کاربردی بود هم به عنوان پتو ازش استفاده میکردم هم به برا بیرون رفتن تا 6 ماهه هم سابل استفاده هست