2777
2789
عنوان

برای بار دوم نی نیمو از دست دادم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 70 پست

عزیزم خدا صبر بده بهت منم یکبار سقط داشتم بهتره این سری بفرستی پاتولوژی تا دلیلشو بفهمی که زبونم لال خدایی نکرده دوباره اتفاق نیفته خدا آن شالله بهت بچه سالم بده عزیزدلم

خدا جونم مررررسی به خاطر فرشته های زیبایی که بهم بخشیدی💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭خدا به داد دلت برسه برات آرامش میخوام دوست عزیزم

مرسی عزیز...ایشالا جاشون پر بشه که آروم بشیم

خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم و تو چون خود نداری.

عزیزم واسه این بارداریت تحت نظر دکتر بودی؟دارو چیزی برات نمینوشت؟واقعا سقط سخته.ولی باید قوی باشی فقط یه ماه دوماهی ادم حال روحیش بده.ولی بازم امید در دلش زنده میشه.ولی اینبار حتما پیش دکتر سقط مکرر باش مطمئن باش بدون شک نتیجه میگیری انشالا خدابه زودی دامنتو سبز کنه

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
عزیزم واسه این بارداریت تحت نظر دکتر بودی؟دارو چیزی برات نمینوشت؟واقعا سقط سخته.ولی باید قوی باشی فق ...

آره تحت نظر دکتر بودم

هیچی بهم نداد

نه قرصی نه دارویی

فقط شیاف استفاده میکردم

که به خاطر همون شیاف جاش سفت شده و نمیفته😭😭😭

آره تحت نظر دکتر بودم هیچی بهم نداد نه قرصی نه دارویی فقط شیاف استفاده میکردم که به خاطر همون شی ...

من از اول بارداری فهمیدم کم کاری تیرویید دارم قرص مصرف میکنم.بهمم شیاف و اسپرین داده.بخدا منم استرس گرفتم سینه م دیگه درد نمیکنه.حالت تهوعم کم شده چیکار کنم تا ده روز دیگه که سونو دارم😔😔😔😢😢😢

خدای مهربونم بچه ی تودلمو به خودت سپردم.خودت مواظبش باش وسالم بزارش بغلم😍😘خدایا شکرت🙏
نترس نی نیت سالمه و سفت به مامانش چسبیده نگرانش نباش

وای منم شیاف میزنم اگه زبونم لال چیزی شده باشه که خونریزی نمیکنم.ای خدا چه سخته 9بابا استرسو بدبختی .خدایا هیچ زنیو نامید نکن😔😔😔😔

وای منم شیاف میزنم اگه زبونم لال چیزی شده باشه که خونریزی نمیکنم.ای خدا چه سخته 9بابا استرسو بدبختی ...

عزیز دلم قرار نیست برای بچه ات اتفاقی بیفته

این استرست که بدتره عزیزم

نگران نباش

خدا مواظب بچه ات هست

مطمئن باش 7 ماه دیگه سالم میاد بغلت

عزیز دلم قرار نیست برای بچه ات اتفاقی بیفته این استرست که بدتره عزیزم نگران نباش خدا مواظب بچه ات ...

چی بگم عزیزم از حرف مردم بیزارم از حرف مادرشوهر بیزارم .اگه خدا اینبارم این شانسو ازم بگیره دیگه نمیتونم به زندگی ادامه بدم.کاشکی ماهم مثل بقیه بدون استرس حاملگی رو پشت سر میزاشتیم.نگران نباشیم هرلحظه چی پیش میاد.خدا کمک کنه فقط.انشالا به زودی دامنت سبز بشه و بچه رو بغل بگیری.برای منم دعا کن😔

چی بگم عزیزم از حرف مردم بیزارم از حرف مادرشوهر بیزارم .اگه خدا اینبارم این شانسو ازم بگیره دیگه نمی ...

خیلی ممنون

تو هم نگران نباش

خدا این بار حواسش به تو و توراهیت هست

سالم به دنیا میاد

مطمئن باش