2777
2789
عنوان

کرم اکتی پور

8351 بازدید | 27 پست

سلام می‌شه از تجربه هاتون در مورد استفاده از این کرم بگین؟؟؟من امروز یکی گرفتم 80 تومن...نمیدونم خوبه یا ن اصن

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند گرفتی؟؟؟کاراییش چطوره؟؟

اخرين بار خرداد ماه ٧٣ خريدم

كرم خاصيت درماني و ضد جوش داره كه چربيه پوستو كنترل ميكنه

تنها كرم پودريه كه پزشكا تجويز ميكنن واقعا هم باهاش صورتم بدون جوش مي مونه

پوشانندگيشم خوبه من راضيم 

اخرين بار خرداد ماه ٧٣ خريدم كرم خاصيت درماني و ضد جوش داره كه چربيه پوستو كنترل ميكنه تنها كرم پو ...

من ک جوش ریز زیاد دارم پوستمم چربه خداکنه تاثیر بزاره...راستی گلم هفته ای چند بار باید استفاده کنی ازش؟؟تیوبشم خیلی کوچیکههههه

من ک جوش ریز زیاد دارم پوستمم چربه خداکنه تاثیر بزاره...راستی گلم هفته ای چند بار باید استفاده کنی ا ...

اره واقها كوچيكه نزده تموم ميشه☹️

من هرموقع بيرون ميرم ميزنم كه تقريبا هرروز بيرونم

فقط دور چشمت سعي كن نزني كانسيلر يا كرم پودر ديكه بزن

من اوايل ميزدم دور چشمم خيلي خشكو پوست پوست شد

برای پوستهای سفید و بدون لکه خوبه من گرفتم زیادی منو تیره کرد همونطورمونده 78 تومنم خریدمش دو سه هفت ...

بژ روشنش خيلي خوش رنكه من با اينكه پوستم خيلي روشن و بي روحه اما عاشق رنكشم يكم برنزم ميكنه به قولي تازه روح به صورتم ميده

برای پوستهای سفید و بدون لکه خوبه من گرفتم زیادی منو تیره کرد همونطورمونده 78 تومنم خریدمش دو سه هفت ...

عه استفاده کن خوووو

بژ روشنش خيلي خوش رنكه من با اينكه پوستم خيلي روشن و بي روحه اما عاشق رنكشم يكم برنزم ميكنه به قولي ...

منم روشنشو خریدم ازپوستم انگارتیره تره منو تیره کرد که بهم نمیاد 

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
بژ روشنش خيلي خوش رنكه من با اينكه پوستم خيلي روشن و بي روحه اما عاشق رنكشم يكم برنزم ميكنه به قولي ...