2777
2789
عنوان

مغازه بغلیمون خیلی بم میخنده 😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 82 پست
وای یبار یه مرده با پسر گنده اش دوتایی اومدن واس زنش شورت خرید تازه میگفت کرست ندارین ؟ بلد نبود بگه ...

وای چ با مزه تعریف میکنی😂

خدایا نه بهم پول دادی😒 ن اخلاق دادی😒 ن جذابیت دادی😒 ن شوهر با شعور دادی😒 تو ایرانم ب دنیا اومدم. خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😢😆 نمیگی الناز بسه😂😂انقد تیکه ننداز😒😂 هر کی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه ؛تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی😡😓 اونوقت کافیه یک نفر یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی😢 خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی نوکرتم😥😢
ن پس ست ده تومن 😐

چقدره؟؟ من خریدم ی بار نوع ژاپنی 24😀

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فدات شم ست گرونتره . تکی گفتم 

ایندفعه خندید وایسا جلوش بگو چته تا ردمیشم نیستو باز میکنی نکبت دفعه بعد به شوهرم میگم

دیگه عمرابخنده

ما که در سایه خورشید معذب بودیم،چشممان کور لایق همین شب بودیم
ایندفعه خندید وایسا جلوش بگو چته تا ردمیشم نیستو باز میکنی نکبت دفعه بعد به شوهرم میگم دیگه عمرابخن ...

دعوا کنم ینی ؟ ایا بی محلی کنم بهتر نیس ؟  من میگم شاید کلا خوش رو خوش اخلاقه من اشتباه میکنم

وای یبار یه مرده با پسر گنده اش دوتایی اومدن واس زنش شورت خرید تازه میگفت کرست ندارین ؟ بلد نبود بگه ...

وای چقدر خوب تعریف کردی مخصوصا اخرشو 😂😂 شوهر منم تو عقد مثلا خواسته برام خرید کنه لباس و اینا بعد من اون موقع 14 سال و خورده ای داشتم انگار فک کرده سایز ام کوچیک رفته برا بچه ها برام خریده 😂😂 هر طرفشو درست میکردم از اون طرفش میزد بیرون😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
والا ست دیگه ۴۰بپایین فکرنکنم باشه

شوخی نکن 😵😳 دو تیکه پارچه ب هم وصل کردن ای نقد گرون خودم باید از این ب بعد برام خودم بدوزم😁

دعوا کنم ینی ؟ ایا بی محلی کنم بهتر نیس ؟  من میگم شاید کلا خوش رو خوش اخلاقه من اشتباه میکنم

تشخیص نمیدی یعنی مرض داره یااز خوبیشه دیگه از طرز نگاهه طرفم مشخص میشه اینجورادما با بیمحلی پرروترمیشن حالشو بگیر خودتو راحت کن

وای چقدر خوب تعریف کردی مخصوصا اخرشو 😂😂 شوهر منم تو عقد مثلا خواسته برام خرید کنه لباس و اینا بعد ...

اخی 😂😂😂😂😂 چه بامزه . مردا سر در نمیارن ک . همونم خوب بوده 😃

شوخی نکن 😵😳 دو تیکه پارچه ب هم وصل کردن ای نقد گرون خودم باید از این ب بعد برام خودم بدوزم😁

اره خوبکاری میکنی واقعا😉

به نظر من دیگه نذار بشوره با اخم باهاش حرف بزن رک و واضح بهش تیکه ننداز  اون کلا منتظر بهونه اس که سر صحبتو باهات باز کنه 

به مشتری مرد هم جنسنفروش چون مرد متین و معقول نمیره دنبال خرید لباس زیر اینا واسه لاس زدن و محک زدن طرفشون میان