2777
2789
عنوان

مغازه بغلیمون خیلی بم میخنده 😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 82 پست
لباس زیر نخی ده تومن  .  اونم ده تومن

ممنون عزیزم ست با هم یا تکی مثلا شورت جدا سوتین جدا؟؟

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نگاهشم نکن اما این چیزارو برا شوهرت بدون این که حساسش کنی بگو یک وقت پس فردا میاد میبینه اونجار ...

شوهرم خیلی غیرتیه بگم دیگ نمیزاره بیام سرکار .  اینجارم چون ورود آقایان ممنوعه قبول کرد

استارتر. همین تشتی که تو پروفایلته بده به یارو با اون بشوره

اب حیفه

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
من تو مغازه كار كردم شوهرت حساس پس اصلا محل نده

چی میگی؟

خانم تو مغازه کار کردی دلیل نمیشه تماممم مغازه دار ها بی پدرومادرباشن که....

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
شوهرم خیلی غیرتیه بگم دیگ نمیزاره بیام سرکار .  اینجارم چون ورود آقایان ممنوعه قبول کرد

نزاره بری سر کار بهتر از این فردا فکر کنه چیزی بوده نگفتی. بعدشم یاد بگیر چجوری بگی. من شوهرم تنها نمیزاره برم بیرون میفهمم تو چی میگی اما باپر کن گفتنش بهتره

بهشت را تنها به بهای تو میفروشند. بهشتی ام کن

نگو

دردسر. میشه واسه خودت

اون وقت خدا. نکرده میاد. از. تو ایراد میگیره

خودت محلش نذار اصلا

نه اخم و. تخم کن

نه لبخند

نه خشم

نع حرف

انگار دیواره

زایمان طبیعی با ”اپیدورال ”زایمان بی درد و کم عارضه ست.لطفا فیلم هاشو سرچ کنید و کلیپهایی که متخصصین بیهوشی راجع به اون گفتن، کافیه تو نت بزنید زایمان اپیدورال☺️
واسه خانمش نیاد خرید تو عالم همسایگی    

وای یبار یه مرده با پسر گنده اش دوتایی اومدن واس زنش شورت خرید تازه میگفت کرست ندارین ؟ بلد نبود بگه سوتین . تازه همشم میخاس بیاد تو  راش ندادیم میگف چرا رام نمیدین . من براش اوردم در در هی ب پسرش نشون میداد میگفت اندازه ننت میشه ؟ بخریم ؟ 😨😨😨

شوهرم کلا منو می بره میاره . خودش می بینه 

متاسفانه  الان بیشتر دنبال زن شوهر دار میرن جوونا ... چون بی دردسر هست واسشون

این همسایه هم ک میگین مطمینا منظور داره و ... 

در حد سلام هم باهاش هم کلام نشین