2777
2789
عنوان

#کمپین_نه_به_نی_نی_سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 96 پست
وای واااااااای ازدست همه..  چقد تند تند کمپین راه میندازین.. کمپین شستن شلوار مادر شوهر خاله ش ...

بحث سر نه به اون هشتک های مسخره بازیه

#نیومدن به تاپیک هایی که دوست ندارم

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارترجان ولی خودمونیما یه ماهم نیس اومدی هزاروخورده ای پست داری  

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

مثل اینه که بری تو عطر فروشی عطر رو بگیری جلوی دماغت بگی سعی میکنم بوی عطر بهم غلبه نکنه حد تعادل ر ...

الان ما چکارش داریم این مرد وقیحو الان چکار داره مگه من فقط ميگم اينا وقتی تاپیک میزنن باید رفت سراغشون و اگر نه وقتی چیزی نميگه کاری نداره خب چکارش داری

خدایا کمک کن اینبار دیگه امیدمو از دست ندم
با روزي ٢ ساعت در عرض كم تر از يه ماه اينهمه پست داشتي؟؟!!!!!  كلا هم با همه داري دعوا ميكني&n ...

زدم به خط اخر

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
خودمون که تحت کنترلیم. هر کس خودشو کنترل کنه تو سایت عمومی عکس نذاره به مشکلی مثل مرد وقیح هم برخورد ...

دقیقا این اقای وقیح با من چرا کار نداره خود بعضیا دلیل کرم ریختن میشن

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
تایپک برای خودت که نزدی‌ که فقط خودت و باشی و خودت و آدم های موافقت تا یکی باهات مخالفت میکنه ب ...

شما گفتی نرو تو تاپیک هایی که اینجوریه منم حرفت رو تایید کردم 

اگر مال من عمومیه مال اونا هم هست

بحث سر نه به اون هشتک های مسخره بازیه #نیومدن به تاپیک هایی که دوست ندارم

عزیزم شما خودتون دوست ندارید نرید.  بقیه هم خودشون مختارند 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

من میگم یه نظرسنجی میذاشتی بهتر بود.کمپین یه حرکت جمعیه اگر به یکی بگی مخالفی برو بیرون به اون یکی یه چیز دیگه بعدم تنهایی به این نتایج که فعلا خودت فکر میکنی برسی چه نیازی به عزم ملیو کمپین؟؟🤔

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
دو ساله خاموشم 😑 کامنت ها بهترین راهنماها یکذره تو پست ها بگردین نظرات رو متوجه میشین

نظرات که همشون مخالف شماست 😉

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
مرد جماعت همه جا هست .. مزاحم از بدو خلقت بوده و خواهد بود .. ما خودمون باعثش میشیم با عکس و حرفایی ...

مرد جماعت رو بهش رو ندن پررو نمیشه قابل توجه مدیران سایت 

هر کس ناراضیه میتونه نیاد اول معنی هشتگ رو یاد بگیر بعد استفادش کن عزیز

افرین هرکس مخالفه میتونه نیاد تو

مثل اینه که بری تو عطر فروشی عطر رو بگیری جلوی دماغت بگی سعی میکنم بوی عطر بهم غلبه نکنه حد تعادل ر ...

وقتی عطر دوست ندآری نباید بری عطر فروشی ک مجبور بشی بکشی کنار تا بو نخورده بهت

مرد قبیح و غیره در صورت خطا باید اخراج بشن بله اما همه چی دوطرفه اس چرا وقتی بعضیا کاربرا با دونستن اینکه اینجا مرد هم هست باید عکس خصوصی بذاره تو سایت عمومی معلومه چ مرد چ زن مریض پیدا میشه ک سواستفاده کنه از عکس و سایر مسایل

بعضی سیاستهای سایت باید اصلاح بشه اما نباید حکم کلی داد 

و تمام.. 

خواهر من تاريخ عضويتت كم تر از يه ماهه پست هات ١٣٧٧ !!!!!!!! خب بيخيال چرا انقدر اينجا ميچرخي كه بخ ...

نتیجه گیری کلیه 

در ضمن دو ساله خاموشم 

در مورد همست نه من 

افرین هرکس مخالفه میتونه نیاد تو

تو سایت نه تو تاپیک مثلا شما مخالفی خب مختاری که قطع دسترسی کنی نیای

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹