2777
2789
عنوان

#کمپین_نه_به_نی_نی_سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 96 پست
تاثیر پذیریتو کنترل کنی همه چی حله همه جای فضای مجازی خوب و بد هست..بستگی ب خواننده داره

بعضی وقتا تعادل از بین میره یک طرف بیشتر میشه

نا میتونیم کاربر مرد وقیح رو بیرون کنیم پس دست ما نیست

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
شما که خبر ندارید چرا نتیجه گیری میکنید این درد خیلیاس یکذره تحقیق کن من کلا روزی دو ساعت میام نتیج ...

با روزي ٢ ساعت در عرض كم تر از يه ماه اينهمه پست داشتي؟؟!!!!! 

كلا هم با همه داري دعوا ميكني 

خوب ما منتظريم بري از سايت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا رو شکر من اینقدر عقل دارم که جوگیر نشم پس وقتای بیکاریم میام سایت و از تاپیکای بدردبخور یاد میگی ...

احسنت

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
از عضویتت تو سایت هنوز یه ماه هم نگذشته چطوری اینقد اثر منفی گرفتی از سایت

دو ساله خاموشم 😑 کامنت ها بهترین راهنماها یکذره تو پست ها بگردین نظرات رو متوجه میشین

بعضی وقتا تعادل از بین میره یک طرف بیشتر میشه نا میتونیم کاربر مرد وقیح رو بیرون کنیم پس دست ما نیس ...

مرد جماعت همه جا هست .. مزاحم از بدو خلقت بوده و خواهد بود ..

ما خودمون باعثش میشیم با عکس و حرفایی ک میزنیم .. پس خرده ای ب کسی نمیشه گرفت ..مفید استفاده کن ک واست مفید باشه

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
با روزي ٢ ساعت در عرض كم تر از يه ماه اينهمه پست داشتي؟؟!!!!!  كلا هم با همه داري دعوا ميكني&n ...

دوست عزیزاشتباه تایپی, داشتن فکر کنم 

روزی 20ساعت

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥
خدا به آدم قدرت انتخاب و اختیار داده نظرها و فرهنگ ها متفاوته این خود آمده ک تشخیص میده بره تو این ...

مثل اینه که بری تو عطر فروشی عطر رو بگیری جلوی دماغت بگی سعی میکنم بوی عطر بهم غلبه نکنه

حد تعادل رو رد کرده یک طرف بیشتره

مرد قبیح تحت کنترل شماست ؟ نه نیست پس خیلی چیزا از کنترل خارجه

هنوز يه ماه نشده عضوي استارتر اينهمه هم پست داري.. واي تو رو خدا چه خنده دارييييي

دو ساله 

راهنمایی برای شما اگه خنده داره بخند 

مثل اینه که بری تو عطر فروشی عطر رو بگیری جلوی دماغت بگی سعی میکنم بوی عطر بهم غلبه نکنه حد تعادل ر ...

خودمون که تحت کنترلیم. هر کس خودشو کنترل کنه تو سایت عمومی عکس نذاره به مشکلی مثل مرد وقیح هم برخورد نخواهد کرد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ینی خدایی هستن کسایی ک از ی سایت ک باید جنبه سرگرمی و گاها اموزشی داشته باشه تاثیر منفی تو  زند ...

اره بعضی وقتا بعضیا

جدا از اون بی حیایی مرداس