خانما من دیروز و پریروز ۲۵ و ۲۶ سیکلم بی بی چک روژا زدم خط تی سریع سر دوقه رنگ گرفتم بعد هی پررنگتر میشدامروز ۲۷ سیکلم بی بی زدم کمرنگ تر از دیروز شد ولی همون ۳ه دقه اول خط صورتی کمرنگ انداخت....توروخدا کمکم کنید یعنی دیگه نی نی اومده و رفته دیگه باردار نیستم؟؟؟😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من صبح زدم دو تا خط پررنگ بود ظهر اصلا هیچ خطی نبود مثبتم بود رفتم ازمایش اعصاب بی بی چک نداش ...
منم امروز رفتم از دادم فردا جوابشو میدن. اخه دیروز ناهار و شام هردووعده کمی اویشن تو غذا بود میترسم همون نطفه رو از بین برده که بی بی چک کمرنگ نشون داده دارم سکته میکنم
منم امروز رفتم از دادم فردا جوابشو میدن. اخه دیروز ناهار و شام هردووعده کمی اویشن تو غذ ...
خانمی سلام میدونم از وقت تاپیکت خ گذشته توروخدا این قضیه برا منم پیش اومده دیروز سریع هاله انداخت و پررنگتر شد ولی امروز هاله انداخت ولی به پررنگی دیروز نسد خ ناراحتم میترسم جواب سوالمو لطف میکنی بدی ازنگرانی دارم میمیرم😳
خدا جونم میدونم بزودی انتظارم به پایان میرسه خدای من همیشه عاشق همون سورپرایزهای ویژه ت هستم ازت میخام بزودی غافلگیرم کنی 😍😍😍خدا جونم بهم بگو تو رو چطور شکر کنم که شایسته همان شکرگزاری باشی عشق من😍 ازت ممنونم خودت کنارمون باش و ازمون مواظبت کن.فالله خیرحافظا و هو الرحم الراحمین😊😊😊. دوستت دارم خدا 😘😘😘بوووووووووووسسسسسسس