2777
2789
عنوان

بی بی چک پررنگ و کمرنگ

13070 بازدید | 25 پست

خانما من دیروز و پریروز ۲۵ و ۲۶ سیکلم بی بی چک روژا زدم خط تی سریع سر دوقه رنگ گرفتم بعد هی پررنگتر میشدامروز ۲۷ سیکلم بی بی زدم کمرنگ تر از دیروز شد ولی همون ۳ه دقه اول خط صورتی کمرنگ انداخت....توروخدا کمکم کنید یعنی دیگه نی نی  اومده و رفته دیگه باردار نیستم؟؟؟😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدااایا شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من صبح زدم دو تا خط پررنگ بود ظهر اصلا هیچ خطی نبود  مثبتم بود رفتم ازمایش اعصاب بی بی چک نداش ...

منم امروز رفتم از دادم فردا جوابشو میدن. اخه دیروز   ناهار و شام  هردووعده کمی اویشن تو غذا بود میترسم همون نطفه رو از بین برده که بی بی چک کمرنگ نشون داده  دارم سکته میکنم

خدااایا شکرت   
منم امروز رفتم از دادم فردا جوابشو میدن. اخه دیروز   ناهار و شام  هردووعده کمی اویشن تو غذ ...

بچه با این چیزا هیچ طوریش نمیشه خیالت راجت من هیچی نخوردم تو بارداریم اصلنم لذت نبردم عوضش دختر عموم همه چی خورد 

کیلو کیلو زعفرون میریخت تو غذاش بچه اون 3800

بود مال من 2800

البته اینو نگفتم که بری کیلو کیلو زعفرون بخوریا 😆

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

خب اوایلش صبح ناشتا بیبی چک معلوم میکنه بارداری ، بعدش که هفته های بارداریت بره بالا غروب هم بذاری مثبته.

مهم اینکه شما ببینی در همون یکی دو دقیقه دوتا خط رنگ داشته باشه. و بعدشم بری آزمایش.

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
خب اوایلش صبح ناشتا بیبی چک معلوم میکنه بارداری ، بعدش که هفته های بارداریت بره بالا غروب هم بذاری م ...

اره همون سر ۳ دقه صورتی میشه هم مدیکور هم روژان   ولی رفته رفته مثل روز پیش پرنگتر نمیشه

خدااایا شکرت   
اره همون سر ۳ دقه صورتی میشه هم مدیکور هم روژان   ولی رفته رفته مثل روز پیش پرنگتر نمیشه

صبح ناشتا گذاشتی سریع مثبت شده. معتبره. اما برو سریع آزمایش خیالت راخت اینکه دیگه آسونه

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم. 
چرا کسی نمیاد چیزی بگه یعنی کسی تجربه ای نداره😭😭😭😭😭😭😭

سلام عزیزم شما همون ماه باردار بودی؟

منم دقیقا مشکل شما رو دارم تو تاپیک آخرم هست

دارم دیوونه میشم نکنه باردار نباشم

لطفا اگه همون ماه باردار بودی بگو که خیال منم تا حدی راحت شه

عزیزم شما باردار بودی ؟ منم دقیقا همینطور شده بیبیچکام

میشه بکین باردار بودین؟ منم مثل شما شدم دیروز خیلی خط پررنگ افتاد امروز خیلی کمررررررررنگ ولی همون ثانیه های اول افتاده بود خیلی محوه ولی .

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

منم امروز رفتم از دادم فردا جوابشو میدن. اخه دیروز   ناهار و شام  هردووعده کمی اویشن تو غذ ...

خانمی سلام میدونم از وقت تاپیکت خ گذشته توروخدا این قضیه برا منم پیش اومده دیروز سریع هاله انداخت و پررنگتر شد ولی امروز هاله انداخت ولی به پررنگی دیروز نسد خ ناراحتم میترسم جواب سوالمو لطف میکنی بدی ازنگرانی دارم میمیرم😳

خدا جونم میدونم بزودی انتظارم به پایان میرسه خدای من همیشه عاشق همون سورپرایزهای ویژه ت هستم ازت میخام بزودی غافلگیرم کنی 😍😍😍خدا جونم بهم بگو تو رو چطور شکر کنم که شایسته همان شکرگزاری باشی عشق من😍 ازت ممنونم خودت کنارمون باش و ازمون مواظبت کن.فالله خیرحافظا و هو الرحم الراحمین😊😊😊. دوستت دارم خدا 😘😘😘بوووووووووووسسسسسسس