2777
2789
عنوان

بی بی چک پررنگ و کمرنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 13071 بازدید | 25 پست
امروز کی زدی

امروزصبح ساعت هشت و اینا ولی دیروز نزدیکا ظهر زدم دیروز ادرارم بیشترنگه داشتم ..دیشبم مرتب آب میخوردم 

خدا جونم میدونم بزودی انتظارم به پایان میرسه خدای من همیشه عاشق همون سورپرایزهای ویژه ت هستم ازت میخام بزودی غافلگیرم کنی 😍😍😍خدا جونم بهم بگو تو رو چطور شکر کنم که شایسته همان شکرگزاری باشی عشق من😍 ازت ممنونم خودت کنارمون باش و ازمون مواظبت کن.فالله خیرحافظا و هو الرحم الراحمین😊😊😊. دوستت دارم خدا 😘😘😘بوووووووووووسسسسسسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بکین باردار بودین؟ منم مثل شما شدم دیروز خیلی خط پررنگ افتاد امروز خیلی کمررررررررنگ ولی همون ث ...

سلام عزیزم .این قضیه واس منم پیش اومد بی بی دیروز پرررنگتر از امروز بود خ نگرانم تازه میخام به شوهرم بگم خ ناراحتم .از شما خوب بود ازمایشات؟

خدا جونم میدونم بزودی انتظارم به پایان میرسه خدای من همیشه عاشق همون سورپرایزهای ویژه ت هستم ازت میخام بزودی غافلگیرم کنی 😍😍😍خدا جونم بهم بگو تو رو چطور شکر کنم که شایسته همان شکرگزاری باشی عشق من😍 ازت ممنونم خودت کنارمون باش و ازمون مواظبت کن.فالله خیرحافظا و هو الرحم الراحمین😊😊😊. دوستت دارم خدا 😘😘😘بوووووووووووسسسسسسس
امروزصبح ساعت هشت و اینا ولی دیروز نزدیکا ظهر زدم دیروز ادرارم بیشترنگه داشتم ..دیشبم مرتب آب میخورد ...

شاید از همونه برو از بده خیالت راحت یا بی خیالی طی کن تا ی هفته بعد برو

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏

شاید از همونه برو از بده خیالت راحت یا بی خیالی طی کن تا ی هفته بعد برو

امیدوارم .برام دعا کن 💜

سلام عزیزم .این قضیه واس منم پیش اومد بی بی دیروز پرررنگتر از امروز بود خ نگرانم تازه میخام به شوهرم ...

باردار نبودم😭

میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستین؟🙏🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹 میوه های وجودم بیمه حضرت زهرا ❤🙂 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. به دعاهای تک تکتون

باردار نبودم😭

الهی عزیزم ناراخت نباش .خدا خودش کمکمون میکنه 😊

میشه بکین باردار بودین؟ منم مثل شما شدم دیروز خیلی خط پررنگ افتاد امروز خیلی کمررررررررنگ ولی همون ث ...

ببخشید میشه بپرسم شما باردار بودین؟

منم دقیقا همینطور هستم. 

ممنونم

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...