سلام . من دوسال ازدواج کردم جاریم خیلی بدجنسه ازهمون اول برام حرف دراورد و انداخت گردن من و ۸ماه باپدرشوهر مادرشوهرم قهرکرد الان که اشتی کردیم همش تیکه میندازه یا میاد میگه برادرشوهرم چنین حرفی راجبت زده وقتی به برادرشوهرم میگم میگه دروغ میگه. توخونه مادرشوهرم رییسه و همه میدونن اگه حرفش گوش ندن دوا میشه و مجبورن طبق مراد اون عمل کنن ولی من نمیتونم وقتی میرم اونجا وارد صحبتاش نمیشم اروم میشینم یه گوشه بخاطرهمین به همه میگه من افسردم😒هرکار کنم یه حرف برام درمیاره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی چیکار کن،وقتی رفتی خونه مادرشوهرت اینا با مادر شوهرت بگو و بخند و صحبت کن ولی اصللااااا جاریت رو حساب نکن،انگار اصلا وجود خارجی نداره،خواست در مورد حرفات نظر بده نه بله بگو نه خیر،هیچی هیچی،انگار اصلا نیست
بذار انزوا رو درک کنه
❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤