2777
2789
عنوان

جاری😡

430 بازدید | 36 پست

سلام . من دوسال ازدواج کردم جاریم خیلی بدجنسه ازهمون اول برام حرف دراورد و انداخت گردن من و ۸ماه باپدرشوهر مادرشوهرم قهرکرد الان که اشتی کردیم همش تیکه میندازه یا میاد میگه برادرشوهرم چنین حرفی راجبت زده وقتی به برادرشوهرم میگم میگه دروغ میگه. توخونه مادرشوهرم رییسه و همه میدونن اگه حرفش گوش ندن دوا میشه و مجبورن طبق مراد اون عمل کنن ولی من نمیتونم وقتی میرم اونجا وارد صحبتاش نمیشم اروم میشینم یه گوشه بخاطرهمین به همه میگه من افسردم😒هرکار کنم یه حرف برام درمیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نرو خونشون به همین سادگی 

باهاش رفت و امد ندارم اما نمیتونم حرفاش فراموش کنم به همه درموردم دروغ میگه خونه مادرشوهرم میبینمش تیکه میندازه اصن یه وضیییه

به جاریت تیکه بندازه بهش بگو 

خیلی فکر کردی تا به این نتیجه رسیدی؟ ماهی بخور فسفر داره برا مغزت خوبه 😂

با بهش بگو حرف نزنی قسنگت تری😂

وقتی هم بهت میگه فلانی دربارت حرف زد رو در رو کن تا دروغش رسول بشه 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

میدونی چیکار کن،وقتی رفتی خونه مادرشوهرت اینا با مادر شوهرت بگو و بخند و صحبت کن ولی اصللااااا جاریت رو حساب نکن،انگار اصلا وجود خارجی نداره،خواست در مورد حرفات نظر بده نه بله بگو نه خیر،هیچی هیچی،انگار اصلا نیست

بذار انزوا رو درک کنه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

اینجور آدما وقتی کلا ندید بگیریشون خیلی واسشون گرون تموم میشه.چرا افسرده؟اتفاقا برو باهمه حرف بزن بگو بخند

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
اینجور آدما وقتی کلا ندید بگیریشون خیلی واسشون گرون تموم میشه.چرا افسرده؟اتفاقا برو باهمه حرف بزن بگ ...

دقیقا👍👍👍👍👍اینجور آدما رو باید به حساب نیاورد تا تنهایی دق کنن

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤