2777
2789
عنوان

جاری😡

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 36 پست
خب توهم باهاش دوا کن هرچی مظلوم ترباشی بدتر میشه دودفعه هوار بکشی ادم میشع تجربه ثابت کرده

اون خیلی غده بدی منم همینه نمیتونم مثل اون داد بکشم هوار بزنم 🙂

وایسادم حتی پاتختیم هم قهرکرد نیومد مشکل اینجاس قسم دروغ میخوره

عجب 😡 پس کلا حرفت رو محکم بزن بهشون،  و هر موقع بهت گفتن فلانی دربارت فلان حرف رو زد بگو که حنات دیکه رنگی نداره دروغ گو😊 تا حرص بخوره جاریت،  و مادی شوهرت 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب 😡 پس کلا حرفت رو محکم بزن بهشون،  و هر موقع بهت گفتن فلانی دربارت فلان حرف رو زد بگو که حن ...

اینکاروهم کردم فایده نداره مادرشوهرم با جاریم فامیل همش طرف اونو میگیره حتی میگه اگه بدی اون در بیاد ابرو فامیل خودم میره

اینکاروهم کردم فایده نداره مادرشوهرم با جاریم فامیل همش طرف اونو میگیره حتی میگه اگه بدی اون در بیاد ...

کلا حذفشون کن، بالخره انتظار نداشته باش که با واکنشت آدم های خوبی بشن، فقط با واکنش نشون دادن حدشون رو نشون میدی، اما کلا حذفشون کن، کسی که اخلاق گند داره رفت و آمد چرا؟ همسرت خواست بره بهش بگو برو ولی به من تا وقتی که بی احترامی میشه نمیرم و بچم هم نباید بره 

اون خیلی غده بدی منم همینه نمیتونم مثل اون داد بکشم هوار بزنم 🙂

پست دهم صفحه اول رو بخون، تیکه فرستادم بهشون بگو ، ندیدیش آخه 

بهترین کار اینه ک نسبت ب تمام رفتاراش و اعمالش بی تفاااااااوت باشی. و این ک آدم حسابش نکنی.

دوست عزیزم اگر دوست داشتی یه صلوات برای نیت تو دلم بفرست!❤🙏                                                 💞اللهم عجل لولیک الفرج💞
به جاریت تیکه بندازه بهش بگو  خیلی فکر کردی تا به این نتیجه رسیدی؟ ماهی بخور فسفر داره برا مغز ...

من همه اینکارا رو کردم اون باز بدتر میکنه که بهتر نمیشه فکرکنم چون فهمیده میتونه عصبیم کنه بیشتر لج میکنه 

بهترین کار اینه ک نسبت ب تمام رفتاراش و اعمالش بی تفاااااااوت باشی. و این ک آدم حسابش نکنی.

من هیچوقت حرف بیخود نمیزنم همیشه ارومم بی احترامی هم نمیکنم از اینکه باقسم دروغ پیش بقیه منو بد جلوه میده ناراحتم درصورتی هم نمیخوام با زن سلیته دربیفتم چون یبار باش درافتادم که الان داره بدتر میکنه

باهاش رفت و امد ندارم اما نمیتونم حرفاش فراموش کنم به همه درموردم دروغ میگه خونه مادرشوهرم میبینمش ت ...

بعد تو اروم میشینی هیچینمیگی 

ببین اخرش دعوا و قهر و کتکه 

نترس حرفتو بزن 

پست دهم صفحه اول رو بخون، تیکه فرستادم بهشون بگو ، ندیدیش آخه 

من یبارسقط کردم به همه گفته بود من نازام . وبقیه میگفتن جاریت گفته که نازایی وقتی بش میگفتم قسم دروغ میخورد من نگفتم بعدم هی برام وقت دکترمیگرفت وقتی هم نمیخواستم دخالت کنم و نمیرفتم به مادرشوهرم میگفت نمیتونه بچه داربشه نمیاد بریم دکتر میترسه الان باردارم هفته ۴ هستم هنوز به خانواده همسرم نگفتم همسرم میگه کلا بذارش کنارمنم ادم حسابش نمیکنم اما من از رفتاراش دلخورم اخه من چیکارش دارم انقدی که به بچه هاش محبت دارم هیچکس نداره

من همه اینکارا رو کردم اون باز بدتر میکنه که بهتر نمیشه فکرکنم چون فهمیده میتونه عصبیم کنه بیشتر لج ...

جات باشم یه درگوشی محکم میزنمش، تا اون عصبانی بشه 😊

من یبارسقط کردم به همه گفته بود من نازام . وبقیه میگفتن جاریت گفته که نازایی وقتی بش میگفتم قسم دروغ ...

وقتی این طوری میکنه جلو همون جمع بگو، که اگه انکار کرد برا خودش بد بشه، ولی در گوشی محکمی بزنش تا حد خودش رو بدونه و حذفشون کن