2777
2789
عنوان

واسه شوهرم تولد بگیرم یا نه؟

174 بازدید | 27 پست

سلام واقعا نمیدونم چکار کنم واسه تولد بگیرم یا نه آخه تو این 6 سال بدون استثنا براش تولد گرفتم ولی الان چند روزه فهمیدم مواد مصرف میکنه خودشم میدونه که من میدونم ولی گفت تر ک میکنم نسبت بهش سردشدم حالا موندم با این اوضاع واسش تولد بگیرم یا نه

سخت کذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نسیت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
چی مصرف میکنه؟

تریاک ولی تفریحی

جالبش اینجاست که برادر بزرگ شم باهاش مصرف میکنه اینو دیگه نمی دونه میدونم برادرش تو یکی از اداره مهم کار میکنه

بگیر و حتما پیگیر اعتیاد باش کمپ ببر دلیل اعتیادشم پیدا کن

خیلی وقته میدونم ولی زیر بار نمی رفت همش انکار میکرد ولی چند شب پیش با چشمم دیدم خودشم جا خورد

تریاک ولی تفریحی جالبش اینجاست که برادر بزرگ شم باهاش مصرف میکنه اینو دیگه نمی دونه میدونم برادرش ت ...

تریاک رو خیلی راحت میشه ترک کرد.مخصوصا که واسه همسرت همیشگی نیست.کمکش کن ترک کنه.حواست بیشتر بهش باشه و حتما تولدشم براش بگیر .

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
تریاک رو خیلی راحت میشه ترک کرد.مخصوصا که واسه همسرت همیشگی نیست.کمکش کن ترک کنه.حواست بیشتر بهش باش ...

واقعا راست میکی؟؟

تریاک رو خیلی راحت میشه ترک کرد.مخصوصا که واسه همسرت همیشگی نیست.کمکش کن ترک کنه.حواست بیشتر بهش باش ...

هنوز به خانوادش چیزی نکفتم نمیدونم بکم یا نه