2777
2789
عنوان

متوجه شدم یکی از چشمام کوچیک شده😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8108 بازدید | 31 پست
فدااااات عزیزم 

دکتری که واسه بلفاریتم و عفونت چشم میرم میشگه خشگی چشت واسه راستفاده از لنز نبوده و عفونتتم خوب شه رو اندازه چشات تاثیری نداره حتی خشکیشم بره و بنظر من ایرادی ندارن ولی خودم که قبلمو یادمو چشام بازتر بود و هم اندازه شاید واسه هورمونامه منم مثه اون کامنتی رکه دیدم هر چی پیام دادم ج نداد ولی آنلاینه😅ازش خواهشم کردم.تاری دیدم دارم میشه زجوابمو بدی

درمان کامل نمیشه چون زمینه حساسیت دارم و در وضعیت سالم هم یه کم ترشح پشت حلق و توی مخاط تنفسیم هست ...

سلام من از سال ۹۵ چونم مو زائد دروورد دیدمم تار شد که گفتم ضعیف شده چشام و روآکوتان میخوردم و لنز میزاشتم که ا سال بعد چشم خشکه خشک شد و یکیش کوچیکتر شده کلا جفتشون حالتشون مث قبل نی دکتر چشمم زیاد رفتم که هیچی حالیشون نبود واسه خشکیش هیچ کاری نکردن ۳ سالو نیمه این جوریم لطفا ج بده گونه چونه گردن و سینه هام پر مو زائده تو اینستا دیدم یکی زده بود هورموناش ریخته بهم خشکی شدید و تاری دید گرفته و چشاش تابه تا شدن ازش پرسیدم خوب شدی سرویس شدم این همه سال به زور دانشگا میرفتم تا قبل تعطیلیا ج نمیده با ازنکه آنه😅 واسه همین وقت دکتر گرفتم واس شنبه ۲ ماه پیش یه چشم پزشکی رفتم که رفقط اون بعد این همه رفهمید لبه پلکام پره انگل شده با شامپو میشورم کم شده بلفاریتم چون قبلا مژه زیاد میزاشتم ولی میگه اگه انگلاتم برن و عفونتت خوب شه روی اندازه چشات تاثیری نمیزاره میخوای درش شه باید عمل زیبایی کنی ولی نمیفهمه هرچی میگم قبلتر ازن جوری نبوده خودم که قبلا یادمه باز تر بودن تابه تا نبودن وای میگه حساس شدی رو چشات بدون آرایش معلوم تره آزمایش بدم خوب میشه؟ چون نمیدونس مشکل هورمونی دارم دی سی دادم گف درمان هورمونی کیفیت اشک و بهتر میکنه ولی باید متخصص زنا بری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.