2777
2789
عنوان

متوجه شدم یکی از چشمام کوچیک شده😔😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8108 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سینوزیت داری؟ یعنی چشمات کوچیک شدن؟

بله..هر وقت عفونت سینوسم فعال میشه یه چشمم که سینوس اون سمت کیست داره یه کم کوچیکتر میشه...بعد درمان و آنتی بیوتیک باز بر می گرده به حالت عادی 

انگار فشار میاد بهش بر اثر التهاب بافت های سینوس

و خدا برای من کافیست.....
بله..هر وقت عفونت سینوسم فعال میشه یه چشمم که سینوس اون سمت کیست داره یه کم کوچیکتر میشه...بعد درمان ...

چراسینوزیتتو درمان نمیکنی؟یعنی کامل خوب نمیشه؟ چن ساله درگیر سینوزیتی اگه کارایی برای خوب شدنت انجام ندادی بگو من چنتا کاربگم بهت انجام بدی شاید نتیجه گرفتی 

چراسینوزیتتو درمان نمیکنی؟یعنی کامل خوب نمیشه؟ چن ساله درگیر سینوزیتی اگه کارایی برای خوب شدنت انجام ...

درمان کامل نمیشه چون زمینه حساسیت دارم و در وضعیت سالم هم یه کم ترشح پشت حلق و توی مخاط تنفسیم هست

هر چی دارو که بگی از انواع آنتی بیوتیکها و ضد حساسیتها بگیر تا داروهای گیاهی 

تا می خورم خوبم قطع می کنم یه هفته بعد باز درگیرم

و خدا برای من کافیست.....
درمان کامل نمیشه چون زمینه حساسیت دارم و در وضعیت سالم هم یه کم ترشح پشت حلق و توی مخاط تنفسیم هست ...

ای بابا چه بد من برای حساسیت وآلرژی رفتم دکتر کلی پول میخواستن یه تومن فقط پول یه واکسن بود خیلی هزینش زیاد بود کلا دیگه پشیمون شدم داروهای دیگه گرفتم 

اره عززیزم رفتم دکتر گفت چیزی نیست  چشات حساس شده  قطره داد زود خوب شدم گلم اگه خوب نشدی ...

من این مشکلو ۳ سالو نیمه دارم چش پزشکم رفتم ولی خوب نشده مشکل هورمونیم دارم از سال ۹۵ دکتر نرفتم تا الان کیفیت اشکم اومد پایین لنز میذاشتم خشک خشک شده چشام تابه تاس ولی دکتر جدیدم میگه حساس شدی رو چشات ولی بدون آرایش خودم میفهمم دکتری که واسه بوتاکس پیشش میرفتمم گف چرا یه چشت از او یکی بزرگتره باید جراحی کنی گفتم خشکی دارم واسه اونه ولی قبول نکرد حرفه خودشو زد تو اینست یه جا یکی زده بود هورموناش بهم  ریخته چشاش خشک شده تاری دید و چشاش کوچیک بزرگ شده که وقت دکتر گرفتم میشه راهنماییم کنی؟