2777
2789
عنوان

یعنی من باردارم 😢؟

1730 بازدید | 153 پست

خانوما من بیبی زدم امروز یه هاله افتاد قسمت t بعد هفت روز تاخیر ؟ ایا حامله ام؟ بعد چرا بعد هفت روز تازه یه هاله افتاده عیبی نداره؟ 

توروخدا دعا کنید برام تاحالا هاله قسمت تی ندیده بودم دست و پام داره میلرزه دعا کنید منم حامله باشم 😭😭😭

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

هرچی عکس میگیرم دیده نمیشه ولی با چشم قشنگ معلومه شوهرمم دید تایید کرد مامانمم دید 

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی عکس میگیرم دیده نمیشه ولی با چشم قشنگ معلومه شوهرمم دید تایید کرد مامانمم دید  

من لکه بینی داشتم بی بی زدم همون ثانیه اول هاله انداخت اما پری شدم یکساعت بعد..حتما یه بی بی دیگه بزن

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
عزیزم حتما یه بی بی دیگه بنداز اگه اونم هاله انداخت بله حامله ای

خب الان ک دیگه ادرار ندارم . فردا بذارم ک اولین ادرار میگن درسته؟ 

ان شاءالله که بارداری عزیزم مال منم تا ۷بعد موعد روز هاله مینداخت تازه تازه با چند ساعت تاخیر

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

دوروز دیگم امتحان کن.... اگه مثبت باشه پررنگ تر میشه

من که یه ساله منفی میبینم! 

تازه مثبتشم دیدم که 4روز قبل موعد صورتی پررنگ بود قلبش تشکیل نشد! 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘