2777
2789
عنوان

کسایی که هوش مالی شون زیاده بیان

357 بازدید | 53 پست

ما یه خونه شریکی خریدیم با آشنامون که اونا پول دو سهم رو دادن و ما یک سهم رو.

از اونجایی که پول واسه مستاجری نداشتیم داخل همین خونه قرار شد زندگی کنیم.

منطقه پایین شهره و ادم جرات نمیکنه پیاده دو قدم بره بیرون بعضی وقتا گله سگ میاد واقعا میترسم.

حالا بعد یکی دوسال که نشستیم میگم بریم یه جا دیگه زندگی کنیم اینجا رو بدیم رهن.

چکار کنیم که هم بتونیم یه خونه معمولی تو یه منطقه معمولی اجاره کنیم و هم بتونیم یکم پول به آشنامون بدیم حداقل نصف نصف بشه دنگامون.

هر کار میکنیم که جور بشه نمیشه خیلی تو فشاریم و منم اینجا دیگه نمیتونم تحمل کنم واقعا خسته کنندست 

❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
عزیزم دونگ بفروش بهتره شریکی اخرش حرف توش هست

بفروشیم باهاش چکار کنیم که بی ارزش نشه؟

بعد این چند سال هم کرایه ندادیم اونا گفتن همینجوری بشینین چون نیاز ندارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفروشیم باهاش چکار کنیم که بی ارزش نشه؟بعد این چند سال هم کرایه ندادیم اونا گفتن همینجوری بشینین چون ...

اول پول فراهم‌کنید بعد که اوکی شد بفروشید یه سهم‌رو‌وبعد یه جای مناسبتر پیدا کنید 

اول پول فراهم‌کنید بعد که اوکی شد بفروشید یه سهم‌رو‌وبعد یه جای مناسبتر پیدا کنید

اگه بخوایم پول کرایشون هم بدیم خیلی ضرر میکنیم.

کلا شریکی خوب نیست یا سهمشو بخر یا سهمتو بخره با پولش هم میتونی بری یه جا دیگه رهن کنی البته اگه بخر ...

ما که نمیتونیم بخریم مگه اینکه بفروشیم سهممونو

پشول بذار بانک مهر وام بگیر بعد اقدام کن

با همسرم صحبت کردم میگن حداقل چند سال دیگه باید بگذره که کمی سود کنیم از فروش خونه که چیزی دستمون رو بگیره بتونیم کاری کنیم

کلا شریکی خوب نیست یا سهمشو بخر یا سهمتو بخره با پولش هم میتونی بری یه جا دیگه رهن کنی البته اگه بخر ...

همسرم میگه چند سال دیگم بگذره که یکم سود کنیم حداقل یه پولی دستمونو بگیره الان بفروشیم نمیتونیم کاری کنیم پولش کمه

با همسرم صحبت کردم میگن حداقل چند سال دیگه باید بگذره که کمی سود کنیم از فروش خونه که چیزی دستمون رو ...

خوبدرکل یه چی هست که تو زبون ملک و زمین هست میگه هفت سال نگهمدار تا هفتاد سال نگهت دارم متوجه شدی منظورمو

خوبدرکل یه چی هست که تو زبون ملک و زمین هست میگه هفت سال نگهمدار تا هفتاد سال نگهت دارم متوجه شدی من ...

آفرین آره درسته.

ولی من دوست دارم خونه مال خودمون باشه اینجوری بشینیم میترسم بعدا منت بذارن سرمون