بچها پدرم بخاطر اینکه رشته ای که اون میخواد برم هدفم نیس و انتخاب نکردم با کل خانواده فهر کرده برداشت چندبار گفت من(خودش) گ.وه خوردم نظر دادم دیگه دخالت نمیکنم بعدم زبونشو بسته
خب من از پرستاری اتاق عمل و..کار تو بیمارستان بدم میاد من فیزیوتراپی رادیو دندون دوس دارم و چون نیاوردم میخوام پشت بمونم
مطمعنی ک میخونی؟سال بعدی بهتر میشی؟این توانایی رو تو خودت میبینی ک یک سال خیلی تلاش کنی؟اکه جوابشون بله هست پس بمون پشت کنکور اگه نیس ب حرف بابات گوش کن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم علاقه ب رشته خیاطی نداشتم مامانم مجبوروحمایتم کرد الان ۲۰ ساله حرفه ای خیاطی میکنم روزی هزار بار خداروشکر میکنم
شاخه انسانی رو ادامه ندادم 😍
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
من نمیتونم وقتی علاقه ندارم ادامه نمیدم اون کارو چرا برمفکن برم وقتی ولس میکنم چفایدع
شایدم کم کم علاقه پیدا کنی
فیزیو و دندون و اینا خیلی پشتکار خوبی میخاد برا قبول شدن بشین قشنگ فکزاتو بکن آینده تو سر لج بازی خراب نکن
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمیکند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرمواسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️
لجباری نیس بخدامن همین تجربی رو بخاطر اجبار پدرم اومدم وگرنه من حتی به تج علاقه نداشتم😐و هچ علاقه ا ...
مثلا دوست نداری بیمارستان کار کنی بهداشت بخون اون کارش تو بیمارستان نیس رادیولوژی بخون کارش حالیه
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب منم اون بالا گفتم رادیو فیزیو ..ولی نیاوردم اونو متاسفانه کار با دستگاه اوکیم
خب بهداشت دوست نداری؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر عمم رفته بیکاره دوباره کنکور داد مامایی آورد رفبیکاریه
مامایی ک کار نداره اشباع شده چند سالیه
کادر درمان خیلیاش الان اشباع شده همون دارو فیزیو هم
ولی بلاخره طرح دارن این زشته ها دوسال قطعی میری سرکار
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40