بچه ها سلام . میخوام دانشگاه های آزاد برام معرفی کنین که رشته پزشکی دارن . من دانشگاه ها رو نمیشناسم ..سه تا تو بهارستان رفتم گفتن اصلا رشته های پزشکی نداریم . میخوام رشته ی آزاد بدون کنکوز برم
خب منم گفتم پزشکی وجود نداره !!! برای رشته های دیگه تو سایت ها چک کنید هست
نتونستم پیدا کنم . غیر از نجف آباد و خوارسگان و خمینی شهر و شیخ بهایی دیگه نمیشناسم . پس اصفهان به این بزرگی . چقدر دانشگاش کمه . پس شهر های دیگه زیاده که . یعنی رشته های تجربی فقط نجف آباد و خمینی شهر و خوارسگان؟😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله آزاد فکر کنم همین ها باشه فقط چون بقیه دبگه یا دولتی یا رشته های صنعتی داره
تف به شانسم . من کنکور دوبار دادم اما نتونستم رشته ی خوب در بیام و پدرم گفت کنکور رو ول کن برو آزاد . و وقتی میدیدم دخترا مامایی آزاد بدون کنکور و رشته های دیگه رفتن امیدوار شدم . و امسال کنکور ثبت نام نکردم و برنامم این بود بیام اصفهان و یه رشته خوب ثبت نام کنم . الان چکار کنم . دیگه دارم ناامید میشم
رشته پزشکی و دندون پزشکی و پیراپزشکی ها بدون کنکور ندارن عزیزم
دانشگاه های آزاد،مازاد و پردیس هم بازهم با کنکورن و رتبه لازم دارن در حد سراسری رتبه لازم دارن اخرش۱۰۰ تا با اخرین پذیرفته شده یه دانشگاه مرتبه پایین فاصلشون باشه و این هم هست که دانشگاه آزاد با تراز قبول میکنن به رتبه کاری ندارن
یعنی هیچ کدوم دانشگاه ها نداشت مامایی ؟ اگه سختت نیست و تو سایت ها چیزی ندیدی مستقیم برو از آموزش د ...
من بهارستانم . رفتم شیخ بهایی گفت اصلا رشته های تجربی ندارن . دومی باز اصلا نه ..سومی باز نه . پیام نور بود اما با آزمون البته اونجا نرفتم شنیدم فقط . ولی من میخوام مثل اون دخترا که آزاد بدون کنکور رفتن و دارن میخونن و لباس سبز اتاق عمل یا سفید رو به تن کردن رو برم😢
عزیزم من خودم دوسال پشت کنکور موندم برا قبولیه پیراپزشکی ها که اخرشم آزاد لرستان اوردم ونرفتم و خیلی تحقیق کردم هیچ کجای ایران تو رشته های پیراپزشکی بدون کنکور قبولت نمیکنن
از یکی همینا که میگی بپرس بالاخره تجربه دارن و میدونند
والا امروز رفتم از ده نفر تو نظرات پرسیدم جواب ندادن . از یکی کارش تو مشاور بود . پیامم رو میخوند اما جواب نمیداد توی اینستگرام . والا آشفته شدم . از ظهر تا حالا . آب به زور میر تو گلوم . حتی چیزه مورد علاقم . بدیختی مجبور شدم بیام اینجا بپرسم