2777
2789
عنوان

اصفهانی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1577 بازدید | 34 پست
چرا وجود داره . پزشکی که نه اما مامایی و چیزایه دیگه هست . که میگن با آزمون یا با معدل بالای 15

خب منم گفتم پزشکی وجود نداره !!!

برای رشته های دیگه تو سایت ها چک کنید هست

یک بار دیگر عشق را با خون  نوشتن
خب منم گفتم پزشکی وجود نداره !!! برای رشته های دیگه تو سایت ها چک کنید هست

نتونستم پیدا کنم . غیر از نجف آباد و خوارسگان و خمینی شهر و شیخ بهایی دیگه نمیشناسم . پس اصفهان به این بزرگی . چقدر دانشگاش کمه . پس شهر های دیگه زیاده که . یعنی رشته های تجربی فقط نجف آباد و خمینی شهر و خوارسگان؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشگاه دولتی که تقریبا داره اصفهان کاشان و صنعتی و ..

آزاد هم هست چندتا که البته مثلا مثل آزاد دولت آباد فک کنم پزشکی نداره 

پیام نور و غیر انتفاعی هم زیاد داره

نتونستم پیدا کنم . غیر از نجف آباد و خوارسگان و خمینی شهر و شیخ بهایی دیگه نمیشناسم . پس اصفهان به ا ...

بله آزاد فکر کنم همین ها باشه فقط چون بقیه دبگه یا دولتی یا رشته های صنعتی داره

بله آزاد فکر کنم همین ها باشه فقط چون بقیه دبگه یا دولتی یا رشته های صنعتی داره

تف به شانسم . من کنکور دوبار دادم اما نتونستم رشته ی خوب در بیام و پدرم گفت کنکور رو ول کن برو آزاد . و وقتی میدیدم دخترا مامایی آزاد بدون کنکور و رشته های دیگه رفتن امیدوار شدم . و امسال کنکور ثبت نام نکردم و برنامم این بود بیام اصفهان و یه رشته خوب ثبت نام کنم . الان چکار کنم . دیگه دارم ناامید میشم

تف به شانسم . من کنکور دوبار دادم اما نتونستم رشته ی خوب در بیام و پدرم گفت کنکور رو ول کن برو آزاد ...

یعنی هیچ کدوم دانشگاه ها نداشت مامایی ؟

اگه سختت نیست و تو سایت ها چیزی ندیدی مستقیم برو از آموزش دانشگاه ها بپرس شاید باشه

رشته پزشکی و دندون پزشکی و پیراپزشکی ها بدون کنکور ندارن عزیزم

دانشگاه های آزاد،مازاد و  پردیس هم بازهم با کنکورن و رتبه لازم دارن در حد سراسری رتبه لازم دارن اخرش۱۰۰ تا با اخرین پذیرفته شده یه دانشگاه مرتبه پایین فاصلشون باشه و این هم هست که دانشگاه آزاد با تراز قبول میکنن به رتبه کاری ندارن

یک عدد دختر رشتی#💜
یعنی هیچ کدوم دانشگاه ها نداشت مامایی ؟ اگه سختت نیست و تو سایت ها چیزی ندیدی مستقیم برو از آموزش د ...

من بهارستانم . رفتم شیخ بهایی گفت اصلا رشته های تجربی ندارن . دومی باز اصلا نه ..سومی باز نه . پیام نور بود اما با آزمون البته اونجا نرفتم شنیدم فقط . ولی من میخوام مثل اون دخترا که آزاد بدون کنکور رفتن و دارن میخونن و لباس سبز اتاق عمل یا سفید رو به تن کردن رو برم😢

من بهارستانم . رفتم شیخ بهایی گفت اصلا رشته های تجربی ندارن . دومی باز اصلا نه ..سومی باز نه . پیام ...

از یکی همینا که میگی بپرس بالاخره تجربه دارن و میدونند 

پس این دخترا چیه که رفتن؟ 

عزیزم من خودم دوسال پشت کنکور موندم برا قبولیه پیراپزشکی ها که اخرشم آزاد لرستان اوردم ونرفتم و خیلی تحقیق کردم هیچ کجای ایران تو رشته های پیراپزشکی بدون کنکور قبولت نمیکنن 

یک عدد دختر رشتی#💜
از یکی همینا که میگی بپرس بالاخره تجربه دارن و میدونند 

والا امروز رفتم از ده نفر تو نظرات پرسیدم جواب ندادن . از یکی کارش تو مشاور بود . پیامم رو میخوند اما جواب نمیداد توی اینستگرام . والا آشفته شدم . از ظهر تا حالا . آب به زور میر تو گلوم . حتی چیزه مورد علاقم . بدیختی مجبور شدم بیام اینجا بپرسم

والا امروز رفتم از ده نفر تو نظرات پرسیدم جواب ندادن . از یکی کارش تو مشاور بود . پیامم رو میخوند ام ...

برو تو نت سرچ کن گروه مشاوره هیوا تماس تلی داره و پیام هم میشه بگذاری شاید نتیجه گرفتی