2777
2789

خانوما کیا دارن لاغر میکنن؟ روش خاصتون ک دیدین‌زود داره وزنتونو میاره پایین‌ چیه؟

من ۸ کیلو باید کم کنم رژیم دکتر تغدیه رو دارم و اروبیک‌ هم میرم. میخوام این روند کاهش وزنه سریع تربشه. اخه میدونین ک اخراش کند میییشه😣

کسی چیزی بلده بگه ممنون میششم😍

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رژیمی الان؟

فقط طی تجربه میگم روند کاهش وزن هر چقدر سریعتر باشه زوتر دوباره چاق میشید. اگر دوست دارید وزن از دست رفتتون سریع بر نگرده تو کاهش وزن صبور باشید. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
فقط طی تجربه میگم روند کاهش وزن هر چقدر سریعتر باشه زوتر دوباره چاق میشید. اگر دوست دارید وزن از دست ...

میدونم عزیزم. گفتم ک رژیم متخصص تغذیه رو دارم. ولی من چون ۲۵ کیلو کم کردم الان این‌مقدار باقیمونده ب سختیییی کم میشه😣

میدونم عزیزم. گفتم ک رژیم متخصص تغذیه رو دارم. ولی من چون ۲۵ کیلو کم کردم الان این‌مقدار باقیمونده ب ...

آخرش آدم کم میاره و بی حوصله میشه ولی صبوری کنید و خودتون رو سرگرم کنید و کمتر بهش فکر کنید. 

بعضی روز ها را فقط باید مرد!!😔
آخرش آدم کم میاره و بی حوصله میشه ولی صبوری کنید و خودتون رو سرگرم کنید و کمتر بهش فکر کنید. 

اره درسته. خستگی ی طرف این ک اطرافیانم مدام میگن همونی ک هنوزززززز😥

۱۴ روزه چای و قهوه نباید خورد فقط اب مجازه آش درست میکنیم بدون رشته و ارد ولی میشه توش برنج ویا بلغور ریخت هر وقت که گشنه شدی ازین آش بکش روشم یه قاشق چای خوری پودر زنجبیل و یک قاشق غذا خوری ابغوره بریز بعد از غذا هم یک یا دو قاشق کوچیک مربای گل سرخ بخور میوه هم فقط سیب بقیه چیزا ممنوعه

۱۴ روزه چای و قهوه نباید خورد فقط اب مجازه آش درست میکنیم بدون رشته و ارد ولی میشه توش برنج ویا بلغو ...

این رژیم هم واسه لاغری هست هم پاکسازی بدن،،طب سنتی خیلی توصیه اش کرده اما یکم سخته من فقط سه روز تونستم بگیرم دوکیلو کم کردم

ما گروه رژیم داریم بچه ها همشون کم کردند خواستی بیا گروه البته با سالم خوری و انگیزه دادن به همدیگه

اره دوس دارم عضو باشم