2777
2789
عنوان

مامانا کسی کالسکه مسافرتی داره؟

955 بازدید | 17 پست

سلام خانوما پسرم هشت ماهشه کالسکه خودش خیلی سنگینه خونمون اسانسور نداره تاحالا استفاده نکردم نمیتونم بیارم تنهایی پایین کالسکشو همش خونه ام حوصلم سر رفته میخوام.کالسکه مسافرتی بگیرم ایا سبکه میتونم تنهایی حمل کنم؟؟؟

خونه انباری نداره کالسکه رو بزاری انباری؟

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انباریمون جای یه.سوزنم نیس

من کاتون وسایل بزرگ مثل یخچال  رو گذاشته بودم ،که کف انباری خوابوندم الان هم کالسکه رو به صورت باز می زارم تو انباری البته همیشه استرس اینو دارم نکنه حشره ای رفته باشه توش هر دفعه کلی زیر رو روش رو میگردم بعد بچه رو می زارم توش، اگه میتونی به شوهرت بگو بجور برات جابه جا کنه جا باز شه راحت میشی

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
من کاتون وسایل بزرگ مثل یخچال  رو گذاشته بودم ،که کف انباری خوابوندم الان هم کالسکه رو به صورت ...

ای جانم شوهرم هم تنیل تشریف داره هم هر شب میادانقدر خسته هس میدونم انجام نمیده خودم باید فکری کنم گلم

ای جانم شوهرم هم تنیل تشریف داره هم هر شب میادانقدر خسته هس میدونم انجام نمیده خودم باید فکری کنم گل ...

دقیقا شبیه شوهر من هم تنبل هم تا دیر وقت سر کاره بهش گفتم انباری رو تمیز کنه برا کالسکه ولی عمرا باور نمی کردم انجام بده ولی در کمال ناباوری چند شب بعد تا رسید خونه گفت من دارم می رم انباری رو تمیز کنم من😮

دقیقا شبیه شوهر من هم تنبل هم تا دیر وقت سر کاره بهش گفتم انباری رو تمیز کنه برا کالسکه ولی عمرا باو ...

خوش به حالت منم میگم چندبار نشد کالسکه سبک میگیرم بچه شما چند وقتشه عزیزم

خوش به حالت منم میگم چندبار نشد کالسکه سبک میگیرم بچه شما چند وقتشه عزیزم

شش ماهه ، به شدت نسبت به هر کسی به غیر از من و باباش احساس غریبی میکرد به حدی که وقتی میرفتم جایی آنقدر شدید گریه میکرد که هیچ جوریه نمی تونستم ساکتش کنم تا بیارم خونه ، به توصیه خانواده یه مدت هر روز با کالسکه میبردم بیرون تا عادت کنه الان بهتر شده ولی اجازه نمیده کسی بغلش کنه غیر از جاری و و مادر شوهرم ، نی نی شما چند ماهشه

شش ماهه ، به شدت نسبت به هر کسی به غیر از من و باباش احساس غریبی میکرد به حدی که وقتی میرفتم جایی آن ...

عزیزم ای جان پسر منم همینجوره غریبی میکنه هشت ماهشه جایی ندارم برم همش خونه ام افسرده دارم میشم بعضی وقتا گریم میگیره چرا نمیتونم برم بیرون هشت ماهه یه ارایشگاه نرفتم منی که هرروز بیرون بودم الان سختمه میخوام با کالسکه برم بیرون هم.خودم روحیم خوب شه هم.پسرم.اجتماعی بشه بچه شما تو.کالسکه خوابش میبره؟کالسکتون مبله هست یا عصایی؟

عزیزم ای جان پسر منم همینجوره غریبی میکنه هشت ماهشه جایی ندارم برم همش خونه ام افسرده دارم میشم بعضی ...

دقیقا من تو خونه داشتم دیوونه میشدم آخه شاغلم بعد یهو اومدم خونه و نمی تونستم جایی برم ، اوایل چند بار تو کالسکه خوابش برد خیلی راحت بودم کلی پیاده روی کردم ولی الان دیگه نمیمونه گریه میکنه بغلش کنم بارها شده مجبور شدم هم بچه رو بغل کنم هم کالسکه رو هل بدم  بیام تا خونه ولی تا جایی که بشه سعی میکنم یه چیزی بهش بدم سرگرم بشه بمونه تو کالسکه ، کالسکه مبلی هستش ، الان هم خوابیده منتظرم بیدار شه برسم پیاده روی 😄

دقیقا من تو خونه داشتم دیوونه میشدم آخه شاغلم بعد یهو اومدم خونه و نمی تونستم جایی برم ، اوایل چند ب ...

افرین عزیزم مامان خوب به این میگن منم شاغل بودم سختمه دیگه این وضع منم میشم مثل شما خیلی محبت کردی دلم باز شد ممنونم ازت