2777
2789
عنوان

میگما..؟؟؟؟

209 بازدید | 11 پست

من سماه رژیم بارداری داشتم الان چند روزه فهمیدم باردارم رژیممو نگه دارم یا نه .. اخه خیلیا میگن تا سه ماهگی رژیمتو قطع نکن ... مثلا من  تو این سماه لبنیات و چیزای سرد نخوردم .... چیکار کنم😕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم وقتی نطفه تشکیل شد دیگه همون لحظه معلوم میشه جنین چیه..کروموزوم های yپسر میشن وکروموزوم های xدختر

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
نه عزیزم وقتی نطفه تشکیل شد دیگه همون لحظه معلوم میشه جنین چیه..کروموزوم های yپسر میشن وکروموزوم های ...

اخودمم همینو میگم ولی بعضیا اینقد قاطع میگن ادم شک میکنه مرسی عزیزم از راهنماییت

اخودمم همینو میگم ولی بعضیا اینقد قاطع میگن ادم شک میکنه مرسی عزیزم از راهنماییت

نه بابا..من کادردرمانم..ی عمر درسشو خوندم..کسایی هم که میگن تحصیلکرده این رشته نیستن..اخه میگم مجبورین که اطلاعات اشتباه بدین؟😐

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم