2777
2789

هنوز کلی تاشب راهه میپزه

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوش نزن تا ساعت ۸  ۹ خوب پخته میشه لوبیا دیرپزه

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  

لوبیات رو خیس کرده بودی از قبل؟ الان جداست یا قاطی گوشت و سبزیهاست؟ اگر جداست می تونی تقلب کنی و به جاش لوبیای کنسروی بریزی این دفعه رو!   

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 

تو زودپز گذاشتی؟ 

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

نهایتش اگه نرم نشد دوتاکنسرولوبیا بریزتوش البته لوبیاشوبشوروبریز توخورشت

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

یه لیوان آب سرد یهو بریز توش ترک میخوره لوبیا

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

اگه جنس لوبیاش اینجوریه بشین با حوصله لوبیا هاشو جدا کن بعد ۲تا کنسرو لوبیا چیتی بگیر خورشتت که پخت بریز توش ۵دقیقه قل بخوره با خورشتت

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏