2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سلام من منتظر جوابم فعلا همسرم داره دارو مصرف میکنه ماه دیگه بهتون میگم 

ممنون عزیزم خودم رفتم الان تو دومین دوره ام نمیدونم باید ادامه بدم یا برم پزشک متخصص

خانما دارچیبن زنجبیل مصرف کنن تا تخمدانها فعال بشه فقط بعد نزدیکی مصرف نکنن

خانم.  اقا اب هویج میل کنن بعد نزدیکاری ممنوع

جای و قند ممنوع هفته ای دو بار گل گاو زبان بعد نزدیکی ممنوع

خانم درپریود حلوایی از هل و چهار زیره و زعفران دم کنه در پریودی زعفران دم کنه بخوره

خانم ب لثه دارچین و عسل مخلوط کنه و روزی دوبار بماله تا اروم جذب شه 

اقا یک روز درمیان یک زرده خام و زنجبیل یکم قاطی کنه بخوره

و روز بعهد. یکم پیاز ک باروغن زیتون تفت داذه شده و یک تخم مرغ بپزن توش

اقا هرروز تا چهل روز دم کرده ریشه کاسنی ب اندازه دوسانت بیست دقه با یک لیوان اب حوشی دم بکشه 

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

دوستانی که از داروهای شیمیایی نتیجه نگرفتن و خسته شدن بیایین باهم از روشهای سنتی استفاده کنیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2501803/منتظران-نی-نی-با-روشهای-سنتی-و-امید-به-خدا?postId=82320250

دوست عزیز برای مامان شدنم میشه دعا کنی با صلوات ممنونم 
عزیزم سلام من منتظر جوابم فعلا همسرم داره دارو مصرف میکنه ماه دیگه بهتون میگم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم-برای-کسایی-که-نازایی-دارن-یه-دستور-ساده