2777
2789
عنوان

بامادر سرخوش چه کنم😣😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 29 پست
مادرشه ها

مگه من گفتم نیست! نگفتم که اینکارو بکنه که

دوتا آدم که بی دلیل عاشق همدیگه میشن                                 یه روز میاد که بی دلیل رو عشقشون خط میکشن                     آدم همیشه به چیزی که دوست داره نمیرسه                           آخر بعضی قصه ها از اولش مشخصه                   
خب بذار خوش باشه  تو هم در کنارش یجوری این ۹ ماه رو سر کن ارزوی من سرخوشی مادرمه تا کی باید ...

بسوزه خخخخ به خدا همش فکر  خودشه من میگم اگر کمکم نمیکنه برام دردسر درست نکنه الان برم بیرون من تو بارداری زیاد قش میکنم حالم بد میشه   شوهرمم حساسه هرچی هم میگم فایده نداره خب خوش باشه ولی دیگه با من چیکار داره اخه به خدا بدم نمیاد ولی خیلی بی مسعولییتته

به بعضیام باید گفت اگه حس میکنی خیلی تو بارته واست گاری بگیرم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ بیخیال...حالا من حامله شدم مامانم انقد هوامو داره که خجالت میکشم خودم...بابا و مامانم همه جوره ...

فقط منتظر این پست بودم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
نرو سنگین بشین تو خونه به خواهرت بگو گاهی بیاد کمکت

بیچاره الان سه روزه پیشمه ولی خب وقتی میبینم همه دخترا مادراشون چه طور دوستشون دارنو مراقبشونن از مادر خودم بدم میاد

بمون خونتون وکارای خونتوبگوشوهرت انجام بده مثل ظرف شستن وجارواینا.شمام برای خودت غذاهای مقوی وخوشمزه درست کن واستراحت کن وبه مادرتم کاری نداشته باش.اگرخیلی سختتون بودچندساعتی بگوپرستاربیادبنظرم خیلی راحت تری

خب نرو اونجا مگه مجبوری

ول نمیکنه دوروز نمیرم زنگ میزنه میگه مادر مریضی دارین شاید مردیم تو خونه باید جنازمون بمونه تو خونه یه جوری باهات حرف میزنه که عذاب وجدان بگیری

عجب.چه مامان بیخیالی داری..خب چرا منطقی بهش نمیگی.البته من جات بودم یه بار یه داد و چندتا تشر میزدم ...

اخه دوست ندارم دلش بشکنه و اه بکشه همین جوری که خیلی احترامشو دارمو از گل کم تر بهش نمیگم بهم میگه اخلاقت بده به خدا همه کاراش با منه پنج تا دختر داره اما فقط من میرمو میام بس که اخلاقش بده همه قط رابطه کردن

ناراحت نشیا ولی من ازخدام بود مامانم این مدلی باشه.من انتظار انجام کوچکترین کاری از مامانم ندارم.فقط ...

قربونت مامانم برا من دقیقا همیشه مریضو بی حوصلس واسه دوستاشو فامیلا خودش چنان سرو حاله که نگو

بمون خونتون وکارای خونتوبگوشوهرت انجام بده مثل ظرف شستن وجارواینا.شمام برای خودت غذاهای مقوی وخوشمزه ...

خب نمیزارم وگرنه همه کارامو شوهر بیچارم میکنه  تا میام استراحت کنم مادرم یا خودشو شام دعوت میکنه خونم یا به زور منو میکشونه اونجا یه جوریم حرف میزنه که نتونی نه بگی سری میپره بهت و پیش بابام بد گویی میکنه اخه من عاشق بابامم الان چند وقته بابام باهام سرد شده وقتی نمیرم میگه چرا نمیاد نمیگه حالش بده میگه نمیدونم لابد خوشه  یا بابام میگه برو بهش سر بزن بمون پیشش کمکش باش میاد مهمونی میشینه تا من کار کنم پزیرایی کنم قلیون چاق کنم والا برام بده 

خب نمیزارم وگرنه همه کارامو شوهر بیچارم میکنه  تا میام استراحت کنم مادرم یا خودشو شام دعوت میکن ...

عزیزم این ۹ماهوتحمل کن وبه حرفاشون توجه نکن وفقط به خودت برس واگه ناراحت شدی حرف دلتوبهشون بزن وبگوکه احتیاج به استراحت داری تابیشترحواسشون باشه

بیچاره الان سه روزه پیشمه ولی خب وقتی میبینم همه دخترا مادراشون چه طور دوستشون دارنو مراقبشونن از ما ...

نه عزیزم همه مامانا مثل هم نیستن. خدا مامانتو حفظ کنه. من که عاشقش شدم. مثل مامان من. طفلی از سختی و فشار زندگی به این روز افتاده. منم اتفاقا تو حاملگی در حال مرگ بودم رفتم خونه مامانم . کاراشم میکردم. حوصله نداشت برام غذا بذاره. از خونه خودمون بدتر بود. 

ولی ما هی میندازیم به خنده جلو مامانمم میگیم هی میخندیم. اونم هی میگه الهی قربونت برم هیچکار نتونستم براتون بکنم. دستشو میبوسم.

مادرای ما به وقتش کاراشونو کردن/ بخدا خودمون به اون سن نرسیم حالشونو نمیفهمیم.

این خصلتشون/ نمیشه عوضش کرد. تو هم رفتی اونجا هی بخند و بگو مامان ناقلا بذار این بارم رو راحت بذارم زمین اونوقت هی ددر دودور راه بنداز. 

یه ماچم از روی ماهش بکن.