2777
2789
عنوان

آرایشگر پررو

430 بازدید | 35 پست

۵ماه پیش ابروهام رو قاب زدم.بعد یکماه هرچی بهش زنگ زدم بیاد واسه ترمیم جواب نمیداد.خلاصه یه هفته بعدش بینیم روعمل کردم.تا الان که ۵ماه شده.دیروز زنگ میزنم که برم واسه ترمیم میگه بیا دوباره ازاول بزنم ۵ماه طول کشیده.منم گفتم اشکال نداره همون ترمیم رو بزن.روز اول گفته هفتادتومن میشه که دادمش.الان میگه ترمیمش هم میشه ۱۵تومن

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر پونزده تومن خوب بده ولش کن دیگه هم پیشش نرو

آخه اول گفت ۷۰الان میگه ترمیمش هم ۱۵.خب چرا همون اول نگفت.آخه با لحن بد با آدم حرف میزنه حتی بهش اعتراض هم نکردم

نیمرو باش ولی دو رو نباش ...  

اکثرا پول ترمیم رو جدا میگیرن آخه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
سوزن همون باراول وگفت نگه دار واسه ترمیم.همه جا واسه ترمیم هم پول میدن؟

نمیشه از همون سوزن دوباره استفاده کرد

اره عزیزم من واسه سایه وقت گرفتم گف ۱۵پول ترمیم ولی ب زنداداشم گفتن ۵۰ پول ترمیم

امان از ارایشگر بد ..من برای عکس اسپرتم عجله داشتم و ارایشگر خودم شانسم نبود و رفتم یه جای دیگه ک رقیب ش هس  قبلا باهم شریک بودن ..منو شناخت .مژه و چسب از خودم بود فقط میخواست برام بزاره ۱۰ تومن گرفت  ...تازه مژه هم ریلی بود نه تار تار.....ارایشگر خودم ۲ تومن میگرفت 😐😐😐😐 ازش متنفرم ..پول زور و حروم میخورن

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)