2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 128 پست
از هستی ساقط کن ینی چی دقیقا؟ میشه همون ابرو بردن خب

یعنی بکشش💪💪چون خیانت حریم قرمزه منه.واقعا شاید اگه یه روز طرفم بهم خیانت کنه در کمال خونسردی بکشمش.😔😔😔😔

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اینطوری ک تف سربالاس ابروی خودت میره من جات بودم فایل رو نابود میکردم . والا طرف تومحضر تعهدمیده و ...

تف سر بالا 😂😂😂

اخه اون یه شهر دیگس، بعدم هشتاد درصد فایل صدای پسره‌س که یجورایی داره اعتراف میکنه

رابطه جنسی نداشتیم مگه حتما باید تا اینجاها پیش رفت تا متهد بود؟ فایلی که ازش دارم تلفن ضبط شد ...

باهات تو خونه تنها بوده فکر نمیکنی با پخش شودنش ابروی خودت میره دختر خوب

خب اگه شوهرم بود باید چیکار میکردم؟ من اینجام که شما راهنماییم کنید

مگه نیمگی ازش مدرک داری اگه شوهرت بود عقد کرده من بودم میبردم میزاشتم جلوی قاضی به جرم فساد اخلاقی حرام بودن کارش هم شلاقش میزدن هم زندان داشت.

اما چون شوهرت نیست کاری نمیتونی بکنی

یعنی بکشش💪💪چون خیانت حریم قرمزه منه.واقعا شاید اگه یه روز طرفم بهم خیانت کنه در کمال خونسردی بکشمش ...

کشتن که خود ادمو نابود میکنه، من میخوام اون نابود شه یا حداقل رابطش به هم بخوره، ابروش بره، ینی منم اندازه تو حساسم

چقدر بعضی شما دخترها ساده هستین چقدر.

من تمام افرادی که دوست دختر داشتن رو وقتی میدیدم میفهمیدم چندتا دوست دختر دارن. یک پسر اگه بخواد ازدواج کنه ازدواج میکنه دوست نمیشه.

من و خانم قبلیم سنتی ازدواج کردیم. اون یه دوست داشت که از اون نفهماش بود. یه پسر حسابداری دانشگاه آزاد مخ دختره رو زده بود میبردش خونه مجردیش پولاشم میگرفت. همون دختره میومد دل خانم منو میسوزوند میگفت عشق باید اینجوری باشه و ما با هم خوشیمو میریم خونه خالی و ازین حرفا. خانم منم میومد برا من تعریف میکرد منم حرصم درمیومد. اون پسره هم آخر کار دختره رو ولش کرد و رفت با یکی دیگه عشق و حال.

کشتن که خود ادمو نابود میکنه، من میخوام اون نابود شه یا حداقل رابطش به هم بخوره، ابروش بره، ینی منم ...

آخه خیلی ادم بی مسئولیت حال بهم زنه.البته میتونی کاملا بی تفاوت از زندگیت بندازیش بیرون انتقام خودتم اذیت میکنه.راجت پرتش کن بیرون از زندگیت همین

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
باهات تو خونه تنها بوده فکر نمیکنی با پخش شودنش ابروی خودت میره دختر خوب

عزیزم صدای من اصلا تو فایل نیس، فایل رو که کامل نمیفرستم، بابام اولش میگه من پدر فلانی ام بعدش فقط اون تیکه هایی که پسره داره میگه دوسم داره و باهام تنها بوده رو میخوام پخش کنم نه کل فایلو 

چقدر بعضی شما دخترها ساده هستین چقدر. من تمام افرادی که دوست دختر داشتن رو وقتی میدیدم میفهمیدم چند ...

من اگه ساده بودم نمیفهمیدم خیانت کرده، دختره رو پیدا نمیکردم و ازش فایل دستم نبود

آخه خیلی ادم بی مسئولیت حال بهم زنه.البته میتونی کاملا بی تفاوت از زندگیت بندازیش بیرون انتقام خودتم ...

خیلی دروغ گفت خیلی پنهان کرد واقعا حق اینجور اشغالا اینه به غلط کردن بیفتن

عزیزم صدای من اصلا تو فایل نیس، فایل رو که کامل نمیفرستم، بابام اولش میگه من پدر فلانی ام بعدش فقط ا ...

خودت داری میگی اونجاشم که گفته باهات تنها بوده دو میخوای بفرستی کلا ابروی خودت رو تو دانشگاه نبر گلم بهتر اصلا هیچکس نفهمه دوست دختر این اقا بودی و باهاش تنها این وسط فقط ابروی دختره که میره اونم این یکی نشه میره سراغ یکی دیگه ولش بابا

خیلی دروغ گفت خیلی پنهان کرد واقعا حق اینجور اشغالا اینه به غلط کردن بیفتن

خودت ارزشت بالاترازاینه که فک کنه برات خیلی مهمه که تلافی کردی

به پدرت گفته تو خونه با دخترت تنها بودم؟؟؟😟

اره بابام از قبل میدونست، زنگ زد بهش که از خودش بپرسه، پسره هم اعتراف کرد گف اره تو خونه بودم باهاش و دوسش دارمو اینا