2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 128 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایل چی داری ازش؟؟؟جدیدا دخترا از پسرا فیلم میگیرن فک کنم😕

در نقش خودت زیادی فرو رفتی گلم دوس دخترش بودی زنش که نیستی غیرتی بازی در میاری😐بازم مهم اینه رابطه عاشقانه داشتین باهم یا نه

فایل چی داری ازش؟؟؟جدیدا دخترا از پسرا فیلم میگیرن فک کنم😕 در نقش خودت زیادی فرو رفتی گلم دوس دختر ...

رابطه جنسی نداشتیم مگه حتما باید تا اینجاها پیش رفت تا متهد بود؟ فایلی که ازش دارم تلفن ضبط شدش با پدرمه که توش گفته منو دوس داره و گفته تو خونه با من تنها بوده 

خیلی عاشقونه، چهار سال با هم بودیم

خاک بر سرش پسره عوضی .  بااینکه اصلاا اصلا ارزش نداره بخوای بعدازاین براش وقتی تلف کنی ،ولی خب اگه میخوای، یه کاری کن دختره ولش کنه . بادختره طرح دوستی بریزو بعد از یه مدت بهش بگو

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

به نظر من اصلا پخش نکن آبروشو نبر گناه داره طفلکو ......کلا ازهستی ساقطش کن مردیکه رو😏😏😏😏

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
خب فایلو برا دختره بفرستم؟ یا کلا پخش کنم بهتره؟

ن اینطوری ک تف سربالاس ابروی خودت میره من جات بودم فایل رو نابود میکردم . والا طرف تومحضر تعهدمیده ونهایتش میزنه زیرش اگه ادم ناجوری باشه،این ک دیگه یه ضبط صدا وچارتا حرف  ک ازدهن یه احمق اومده بیرون  بیش نیس! 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه