2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 128 پست
خودت داری میگی اونجاشم که گفته باهات تنها بوده دو میخوای بفرستی کلا ابروی خودت رو تو دانشگاه نبر گلم ...

اون یه شهر دیگس، من ایدی هم کلاسیا و هم دانشگاهیاشو پیدا کردم میخوام به اونا بفرستم فایلو و اونا اصلا منو نمیشناسن

خودت ارزشت بالاترازاینه که فک کنه برات خیلی مهمه که تلافی کردی

خیلی سنگینی میکنه روم، نمیدونی دو سال اخر رابطه همش تو ذهنم بود که با یکی دیگس، وقتی پیداش کردم چطور راحت از دستش بدم، از وقتی فهمیدم تموم ذهنم پره از اینکه چجوری ابروش بره، بعدش دیگه راحت میشم ازش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اگه ساده بودم نمیفهمیدم خیانت کرده، دختره رو پیدا نمیکردم و ازش فایل دستم نبود

چیکارش دارین؟ ولش کنید. حسابی که باهاش نداشتین. یه دوست پسربوده که دنبال لذت بوده.

شما دخترها وقتی دوست پسر دارین همه حوره خرجش میکنین و دوستش دارین ولی وقتی شوهر کردین پدرشو درمیارین.

خیلی سنگینی میکنه روم، نمیدونی دو سال اخر رابطه همش تو ذهنم بود که با یکی دیگس، وقتی پیداش کردم چطور ...

باز تصمیم اخر باخودته دوست خوبم

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
خودت داری میگی اونجاشم که گفته باهات تنها بوده دو میخوای بفرستی کلا ابروی خودت رو تو دانشگاه نبر گلم ...

بله آبروی خودش میره.

اگه کسی بفهمه میگن طرف عجب مخ زن قهار و زرنگی بوده.

ولی دختر نه آبروش میره کسی هم ممکنه سمتش نیاد.

بله آبروی خودش میره. اگه کسی بفهمه میگن طرف عجب مخ زن قهار و زرنگی بوده. ولی دختر نه آبروش میره کس ...

اونایی که فایلو میگیرن فقط صدای پسر رو میشنون و کسی نمیشناسه منو

ببین عزیزم هر کاری کنی در جهت کوچک کردن خودته 

یعنی من اینقدر توانا نبودم این آدم رو نگه دارم 

با صدای بلند همه جا داد میزنی که این آدم منو ول کرده 

و منو نخواسته و شخص دیگه ای رو به من ترجیح داده 

چرا این کارو بکنی؟؟؟

من همیشه به خودم میگم اگر روزی خیانت ببینم بزرگترین تنبیهی که اون طرف مقابل رو میکنم اینه که خودم رو ازش دریغ می کنم 

حسرت یه لحظه دیدن خودمو به دلش میذارم و تا آخر عمرم حاضر نمیشم حتی ببینمش یا صداشو بشنوم 

برای خودت ارزش قایل شو .

و انسان خیانت کار رو از زندگیت مث دستمال کثیف بنداز دور 

خدا رو شکر دوست پسرته و شوهرت نیست و راحت می تونی این کارو بکنی .

ببین عزیزم هر کاری کنی در جهت کوچک کردن خودته  یعنی من اینقدر توانا نبودم این آدم رو نگه دارم& ...

حرفت درسته ولی بنظرت میشه در مقابل خیانت که شاید بدترین گناهه ساکت بود؟ اون اگه براش ارزش من مهم بود که خیانت نمیکرد

حرفت درسته ولی بنظرت میشه در مقابل خیانت که شاید بدترین گناهه ساکت بود؟ اون اگه براش ارزش من مهم بود ...

منم میگم ساکت نباش بزرگترین انتقام رو ازش بگیر 

خودت رو ازش دریغ کن 

شخصیتت حفظ شده اینجوری 

و اینکه به نظرت برای آدمی که برات ارزش قابل نبوده این همه وقت صرف کردی ارزش داره بیشتر این وقت و انرژی براش صرف کنی 

بندازش دور بذار با رفتنت احساس حقارت کنه 

همون حسی که به تو داد رو بهش بده 

بذار فکر کنه اینقدر برات بی ارزش بوده که به راحتی رهاش کردی و دورش انداختی فقط قبلش بهش پیغامی چیزی بده بدونه که میدونی و چرا رهاش کردی

تو که بهت میخوره شوهرتم از این کارا کنه عرضه هیچ عکس العملیو نداشته یاشی 😁

بروووو خاک تو سرت معلونه چه آدمی هستی  که دوست پسرت هم ولت کرده  حقت بود انشالله کسی هم باهات ازدواج نمیکنه میکننت تو ترشی لبو 

..
بروووو خاک تو سرت معلونه چه آدمی هستی  که دوست پسرت هم ولت کرده  حقت بود انشالله کسی هم با ...

خاک تو سر اون خنگ تر از خودت که تو رو گرفته! بدبخت بچه هات که همچین ننه ی خنگی نصیبشون شده! 

تو از عقب موندگیت مشخصه شوهرت داره با زنای دیگه حال میکنه سر تو رو هم کرده زیر برف 😁 مال من دوس پسرم بود که تموم شد مال تو شوهرته! از اینجا بوی سوختت میاد که از خنگی مفرطت هیچوقت نمیتونی مچ شوهرتو بگیری و فقط وایمیسی بهت خیانت کنه! واقعا مگه زنای بدبخت تر از امثال تو هم هس؟ 😁

دیگه هم گمشو نبینمت زیر تاپیکم، تاپیک من مال کساییه که کسی نمیتونه گولشون بزنه و از این چیزا سردرمیارن نه خنگولای سبزی پاک کن امثال تو!