2777
2789
عنوان

عشق همسرم به من

2243 بازدید | 20 پست

خانم ها از کجا بفهمم همسرم دوستم داره یا نه؟

دوسال عروسی کردیم ۳بار دعوا کردیم حتی منا زده حرف زشتم بهم زده دلم کلا ازش گرفته امشبم که از عمد نیومده خونه مونده سرکارش من خیلی دلم گرفته خیلی زیاد دوست دارم بمیرم این لحظات تموم بشه برام کاش میشد روزی میومد اون عاشق من بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز پشت سر مامان وباباش سر یه موضوعی که واقعا عصبیم کرده بودن جیز گفتم اونم زنگ زد مامان و باباش و گفت من پشت سرشون چی گفتم واقعا مثل بچه ها عمل کرد منم باهاش حرف نمیزنم اینم از امشب میدونه من یه شبم بدون اون نمیتونم بخوابم چرا این کارا کرد واقعا احساس میکنم از من بدش میاد

اگه دوستت نداشت ک باهات ازدواج نمیکرد

منم ۳سال و نیمه ازدواج کردم و این کاملا مشهوده برام ک عشقمون مثل روزای اول نیس اما این دلیل نمیشه ک بخوام فک کنم دوسم نداره 

درسته ک بعد ی مدتی ک از زندگی میگذره اون شور وشوق فروکش میکنه  دیگه دلتون برای هم نمیلرزه و دیگه خبری از اون بی قراری ها و دیوونگیا نیس اما وابستگی بیشترو امکان جدایی کمتر میشه،منم خیلی ناراحت میشم گاهی ،ک چرا مث روزای اول ازدواجمون واسه هم بی تاب نمیشیم اما خب این رسمشه

و چ تلخه قصه ی عادت......

از همون اول سر مهریه بین خانواده ها بحث بود و شوهر من هیچی نمیگفت نشسته بود ببینه بقیه براش چه تصمیمی میگرن سد که شد نشدم مهم نبود براش من دوسش داشتم از اول و این الان برای من خیلی سنگینه اخر سرم سر حرفی که من زدم که شاید بعدها مهریه ام ببخشم اکمدن جلو و باهم ازدواج کردیم برای همینه من میگم منا دوس نداره

سنتی بود بله ابراز میکنه ولی من بیشتر خیلی روی خانوادش مغروره بدون اینکه به من بگه به خونوادش دیروز پول زیادی داده بود این پولا باهم جمع کرده بودیم ولی یواشکی داده بود و من ناراحت شدم