2777
2789
ای خدا منم از مار میترسم این حرفا چیه خودش دو جوونیش از هیچی نمیترسیده ینی عیب نداره گلم خودتو ناراح ...

خ.اهرشوه میگه رنگت زرده برو اسفناج بخور حیف که ناراحت بودم میخاستم بگم باید یکی باشه بره بگیره تیکه کنه کی هست اخه

دست خودم نیست الان دلم میخاد گریه کنم به من میگه سی سالته میترسی گفتم بیست وسه سالمه 

بیخیال مردا و مادرشوهرا کلا باید یه چی بگن .من از هیچی نمیترسم ملخ و مارمولک وغورباقه و اینا از دستم آسایش ندارم ولی شوهرم میگه زن باید سوسول باشه یه چی میبینه بترسه .مثلا رفتیم بیرون تفریح عقرب رفته بود سر زیرانداز یه خانواده همه جیغ میزدن رفتم کشتمش شوهرم کلی دعوام کرد 😢😧😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال مردا و مادرشوهرا کلا باید یه چی بگن .من از هیچی نمیترسم ملخ و مارمولک وغورباقه و اینا از دستم ...

خخخخ خوبه ابجی من از اول اینجوربودم چندوقت پیش سوسک بالداردیدم توخونه رفتم همسایه بالارو اوردم توخونه تا سوسک نکشتم نرفتم حموم از ترس

الان یک ساعته ولی هنوز فلبم تندمیزنه نمیدونن من استراحت مطلقم حالم خوب نیست هزارتافکرتوسرمه ناهفته ش ...

نگران نباش اروم باش طوری نیس

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
نگران نباش اروم باش طوری نیس

همش پیش خودم میگه ینی قلب بچه تشکیل شده هزارتافکرمیاد توسرم سه روز لک بینی داشتم تااخر دکترشیاف داد گفت استراحت کن فقط

خخخخ خوبه ابجی من از اول اینجوربودم چندوقت پیش سوسک بالداردیدم توخونه رفتم همسایه بالارو اوردم توخون ...

سوسک بالدار از اون سیاها که تخصصمه .😆😆ولی انشالله بعد اینکه زایمان کردی یه مدت برو حشره اینا جمع کن ترست بریزه

سوسک بالدار از اون سیاها که تخصصمه .😆😆ولی انشالله بعد اینکه زایمان کردی یه مدت برو حشره اینا جمع ک ...

باورمیکنی من تو ماشینم سگ ازبیرون پارس کنه میترسم 

از سگ میترسم چون یه بار دنبالم کرده اونم اگه چوبی سنگی باشه نمیترسم .ولی خیلی بد نمیتونم خودمو لوس ک ...

اومدیم دم درخونه یه خانم اقا دم دربودن شوهرم میگه صبرکن اینابرن بعدبریم گفتم ولشون کن بیابریم میگه توکه والا سلام نمیکنی گفتم من به هرکس ناکسی سلام نمیکنم

فقط میخام گریه کنم ولی بخاطر این هدیه که خدابهم داده به خودم میگم اروم باش 

پس به خاطر اون هدیه بیشتر مواظب خودت باش 😍😍😍بشین تو خیالت چهرشو تجسم کن لباسایی که میخوای واسش بخری و کلا چیزای خوب .نه فکرای استرس زا

پس به خاطر اون هدیه بیشتر مواظب خودت باش 😍😍😍بشین تو خیالت چهرشو تجسم کن لباسایی که میخوای واسش بخ ...

همش عصبیم میکنن یاشوهرم یاخانوادش والا خیرازایناهم ندیدم