سارا۶۹ مدیر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 473 عنوان خانمهایی که نی نی هاشون زیر ۳۴ هفته بدنیا اومده | مشاهده متن کامل بحث + 4606 بازدید | 47 پست خانمها بچه ها تون رفتن تو دستگاه ؟هزینش چجوریه؟ خیلی استرس دارم.هفته ۳۲ هستم دکتر احتمال زایمان زودرس داده 1397/04/04 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
niloofarrr عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 3518 ۲۸هفته میشه هفت ماه خیلیا الان هفت ماهه دنیا اومدن یعنی کسی که هفت ماهه دنیا بیاد مشکلی داره بله همه هفت ماهه ها که نمیمونن.اکثرا میمیرن.خداروشکر بچه شما صحیح وسلامت دتیا اومده کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
رزما عضویت: 1395/12/06 تعداد پست: 2959 ببخشید می پرسم رسول اکرم کجاست هزینش چقدر شد بگین من مشکل هزینه دارم دولتیه تازه اموزشیم هست خیلییییییی ارزونه اگه طبیعی باشه که فکر کنم صدتومن اون موقع بود سزارین دویستومنکلا دولتی باشه و اموزشی خیلی ارزونه تازه شاید برا طبیعی ارزونترم بشه خدايا آن ده ,كه آن به
سارا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 473 هفته ۴۰ هم پر کردم ولی درد ندارم. منتظرم ک درد بیاد سراغم. ایشالا له سلامتی زایمان کنی
سارا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 473 دولتیه تازه اموزشیم هست خیلییییییی ارزونه اگه طبیعی باشه که فکر کنم صدتومن اون موقع بو ... بسلامتی
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 بگم آمپول ریه بزنه؟ دختر خالم میگه بچه هایی که زود به دنیا میان خیلی ریز میمونن نسبت به همسن خودشان آمپول ريه رو بزنمن ٦تا هفته٢٨زدم٦تا هم الان زدم كه هفته ٣٤ام خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
سارا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 473 بله همه هفت ماهه ها که نمیمونن.اکثرا میمیرن.خداروشکر بچه شما صحیح وسلامت دتیا اومده من ۳۲ هستم ۷ ماهه حساب میشم
niloofarrr عضویت: 1396/12/15 تعداد پست: 3518 من ۳۲ هستم ۷ ماهه حساب میشم نه عزیز هشت ماهه کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 نوار قلب جنین دادم رحمم انقباض داشت درد زیر دل دارم و بچه سرش خیلی پایینه نگران نباش علائمت بد نيسآمپول پرولوتون بزنقرص ايزوپرينم بخور براي انقباض با همين شرابط حداقل تا٣٦مي مونهدر صمن پسراي خواهر شوهرم هفته ٣٠اومدن بدون مشكليه خواهرشوهر ديگمم هفته ٣٢زايمان كرد پسرش دستگاه هم نرفت خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 من ۳۲ هستم ۷ ماهه حساب میشم ٨ماهي٣٤هفته ميري تو ٩ خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
سارا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 473 نگران نباش علائمت بد نيس آمپول پرولوتون بزن قرص ايزوپرينم بخور براي انقباض با همين شرابط حد ... آمپول میزنم با شیاف ایشالا تی نی شما هم سالم دنیا بیاد
ada_fz عضویت: 1396/04/26 تعداد پست: 9530 آمپول میزنم با شیاف ایشالا تی نی شما هم سالم دنیا بیاد سلامت باشيمن از هفته ٢٤انقباض داشتمسرويكسمم كوتاهه آمپول ريه رو بزن خدايا شكرت كه كارن و به من دادي
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 من چي بگم ك از١٨هفته درد شديد داشتمهر هفته امپول ميزنم😣😣 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
سارا۶۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/29 تعداد پست: 473 من چي بگم ك از١٨هفته درد شديد داشتم هر هفته امپول ميزنم😣😣 عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان میکنی
تبسمي عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان میکنی الهي امينهمچنين شما ان شاءالله نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
مامان_جوجو1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 3396 بله همه هفت ماهه ها که نمیمونن.اکثرا میمیرن.خداروشکر بچه شما صحیح وسلامت دتیا اومده اصن طرز حرف زدنتون خوب نیس متاسفم براتون یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂