_سروینا_ مدیر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 205 عنوان خانمها کسی میدونه برای ضعف و سستی بدن چیکار باید کرد | مشاهده متن کامل بحث + 4644 بازدید | 27 پست من تازگیها زایمان کردم بچه شیر میدم...خیلی ضعف دارم و بی حال میشم....اصلا نمیتونم پاشم کارامو بکنم...کسی میدونه چیکار کنم یا چی بخورم بهتره بشم.. با خدا باش پادشاهی کن........... 1397/04/04 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37183 روزی ۵عدد خرمابخورباعسل یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
_سروینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 205 خوب معلومه دیگه زایمان کردی وحامله بودی ذخایر اهن و ویتامینای بدنت کم شده. غذاهای مقوی مثل ابگوشت.ک ... آره بعد زایمان اینطور شدم..بچه ام وزنش خوبه..ولی خودم دارم کم میارم.. با خدا باش پادشاهی کن...........
مامان_مهدی_جان عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2078 آره بعد زایمان اینطور شدم..بچه ام وزنش خوبه..ولی خودم دارم کم میارم.. مواظب باش تو این فصل گرمازده نشه.همش باید یه چیزی بخوری.مایعاتم زیاد بخور نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!
_سروینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 205 روغن زرد گرونه کیلویی سیصد هزارتومان.نمیشه خرید. نه عزیزم فک نکنم کیلو سی هزار تومن...من بعد زایمانم چند باری مصرف کردم شوهرم خریده بود میگفت کیلویی ۳۰تومنه با خدا باش پادشاهی کن...........
مامان_مهدی_جان عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2078 نه عزیزم فک نکنم کیلو سی هزار تومن...من بعد زایمانم چند باری مصرف کردم شوهرم خریده بود میگفت کیلویی ... منظورم روغنی که از خود شیر میگیرند.روغن حیوانی.اصلش کیلویی سیصدهزارتومننه روغنی که دنبه باشه.بقیش تقلبیه نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!
_سروینا_ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 205 کم خونی عزیزم نه عزیزم آز دادم کم خونی نیست، با خدا باش پادشاهی کن...........
۱۸ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 4415 روغن زرد گرونه کیلویی سیصد هزارتومان.نمیشه خرید. ماکیلویی ۵۰ میخریم شما کجا قیمت کردین همیشه ۱۸ساله هستم
۱۸ عضویت: 1396/07/17 تعداد پست: 4415 منظورم روغنی که از خود شیر میگیرند.روغن حیوانی.اصلش کیلویی سیصدهزارتومن نه روغنی که دنبه باشه.بقیش ... من از یه دهاتی میگیرمهروقت میریدگردش بخرید شحم گاوی روهم خودم میگیرم درست میکنمروغن دنبه برای زیبایی صورت و مقوی بدن.دکتر خیراندیشhttp://www.aparat.com/v/N5lXR همیشه ۱۸ساله هستم
مامان_1+3 عضویت: 1396/02/02 تعداد پست: 21052 ما روغن گوسفند اصل کیلو صد تومن هست امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
مامان_مهدی_جان عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 2078 ماکیلویی ۵۰ میخریم شما کجا قیمت کردین اصفهان نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!
همراز_خاتون عضویت: 1397/03/20 تعداد پست: 2694 روغن زرد گرونه کیلویی سیصد هزارتومان.نمیشه خرید. توشهرهای بزرگ ازهمه چی سواستفاده میکنن ما اینجا ب ی خانوم مطمعن ک خودش درس میکنه طبیعی سالم میگیم میاره برامون کیلویی شصدتومن ی ذره بوهم نمیده ازبس باسلیقه و سالمه