2777
2789
عنوان

میخوام بچه دووممو از پرورشگاه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 53 پست

والا اولا آفرین به تو

ان شااله من هم روزی مثل تو باشم 

دوم اینکه لبین دو روز دیگه ۱۶ ساله میشه سیبیل درمیاره ممکنه دامادتون راحت نباشه دخترش جلو این اون طوری باشه که اگه پسر واقعی توبود 

دختر داری خودت؟ نمیشه دختر بیاری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم ولی دوستدارم اینکاروبکنم

چقد خوب ولی اگ میتونی  پسر کوچیکتر بیار 

تنها کسی که نگاهش کردم |تو| بودی من بقیه رو فقط میبینم . . 🌙♥️                                                                      

عزیزم.شوهر منم میگه خودمون یه بچه بیاریم انشاالله بعد دومی از پرورشگاه بیاریم.خب بستگی به بستگانت داره عزیزم.در این مورد من خودم دوتا دغدغه دارم اول همون بستگان که شما میگی.دوم هم اینکه ناخواسته فرق نذارم بین اون طفل معصوم و بچه خودم.ضمن اینکه مسولیت سنگینی هست.خدا کنه وضعیت ما روبراه بشه که بتونیم انشاالله بچه دار شیم بعدم به اولویتای بعدیمون برسیم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

شرایط بهزیستی خیلی سخته

به شما که بچه داری نمیده

بعد اینکه شما باید یک سوم اموالتون رو به نام اون بچه بزنید شاید اصلا بچه خودتون بعدها به شما اعتراض کنه

همه چیز اونقدر آسون و رویایی که شما فکر میکنید نیست

من کاسه صبرم ، این کاسه لبریزه

اولا هر کی پسر میاره تو شیر دهی باید به یکی بده شیر بده طوری که بهش محرم بشه وگرنه کلا بهت نامحرمه بعدشم اصلا فکر نکنم بدن خواهر من بچه دار نمیشه بهش ندادن البته دقیق نمیدونم چرا بعدشم مطمئن باش فامیلات جبهه میگیرن